Custom made træmøbler i de mål du ønsker. | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

omos.png

Custom made møbler

Custom made møbler

Hos Møbelstrøm kan du bestille et custom made møbel, custom made betonbord, en bænk efter mål, en hylde efter mål eller et helt andet møbel – tilpasset i de mål og materialer du ønsker, så det passer ind netop hos dig. Fair pris og godt håndværk går hånd i hånd hos os.

Selvom vi godt kan lide at tage ned i en forretning og købe møbler, så er der noget helt særligt ved møbler, som er lavet helt personligt til dig.

Det kunne for eksempel være vores plankeborde efter mål eller måske et møbel efter mål. Hos Møbelstrøm.dk er det muligt at få ekslusive møbler efter mål, som vil være med til at skabe en unik indretning i dit hjem.

Du skal ikke længere spekulere på, om du mon har fået anskaffet dig de samme spisebordsstole som så mange andre også har, for det vil bestemt ikke længere være tilfældet, da du vil have mulighed for at få unikke møbler lavet efter din helt egen smag.

Der findes tusindvis af virksomheder som sælger færdigproduceret møbler, men der findes kun en håndfuld hvor du kan få et custom made møbel, altså hvor du selv bestemmer hvilket materiale det skal laves i, hvilket mål møblet skal have og hvilken nuance møblet skal have, derfor har vi lavet denne guide så du hvertfald kan finde en virksomhed hvor du kan få custom made møbler, det kan du nemlig hos Møbelstrøm.dk.

Hos Møbelstrøm.dk kan du selv bestemme hvilket mål, materiale og nuance dit nye møbel skal have. Om det skal være et trekantet bord med 3 ben eller hvis du har et møbel i tankerne som du bare må eje, ja så kan vi helt sikkert hjælpe dig til en pris alle kan være med på.

Et custom made møbel er super smart hvis du gerne vil have noget naboen ikke har, hvert produkt vil være unikt og have sit helt eget specielle look. Hvis du er træt af alle de standart møbler der er ude på markedet som de fleste har i hjemmet, så skulle du måske prøve et custom made møbel.

Herunder kan du se nogle af vores custom mad møbler vi har leveret.

Læs også vores artikel plankebord efter mål her.

Hc Ddphg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt