Hylder efter mål | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Linh Pham 1Ftea Ov5cg Unsplash

Hylder efter mål

Har du ledt internettet tørt efter hylder efter mål, og stadig ikke fundet nogle. Så er du kommet det rette sted, vi tilbyder nemlig hylder efter mål. Du kan helt selv bestemme hvilket materiale, mål og nuance din nye hylde skal laves. Det tilbyder vi vores kunder for at gøre det muligt at omgive sig med deres helt egen unikke stil, til en pris som alle kan være med på. 

Læs mere om vores hylder efter mål her.

En hylde skal ikke kun være smuk at se på og passe ind sammen med resten af indretningen, den skal også være funktionel og kunne bære nogle kg, så du kan opbevarer dit interiør derpå.

Hylder efter mål er dekorative og funktionelle, og de giver personlighed og dimensioner til den væg du sætter dem op på. Vi har et stort udvalg af sprøde, eksklusive hylder efter mål, uanset om du går efter rustik charme eller rene, elegante linjer. Hvad du stiller på dem giver personlighed, men hylder efter mål er også vigtige i sig selv. De skal passe til det, du ønsker at sætte på dem, og de skal skabe sammenhæng til resten af rummet. Derfor er vores sortiment meget varieret, både i stil, materialer og funktionalitet.

Hylder er perfekte til opbevaring eller udstilling af dine ting. De kan bruges i alle rum og hjælper dig med at få mest muligt ud af pladsen i dit hjem.

Herunder har jeg samlet vores mest populære hylder

Læs også vores artikel 4 smarte nordiske hylder her.

Dwqd32d3r43

1. Mandisa hylde

Håndlavet bambus hylde fra Lene Bjerre. Inviter naturen ind i dit liv på en unik og anderledes måde med denne Mandisa hylde. Mandisa er en 100% organisk og bæredygtig møbelserie, hvor hvert enkelt møbel er håndlavet i bambus af den højeste kvalitet. Hylden giver ikke kun mulighed for ophængt opbevaringsplads, den er også et kunstværk i sig selv. Den eksotiske hylde måler L60xB25xH69 cm. og kan med sin gode størrelse med fordel bruges i alle rum. Inkorporer derfor et naturligt element i dit hjem med denne bambus hylde og krydr de klassiske elementer med et naturligt møbel. Bemærk: Det er vigtigt at behandle sine udendørs bambusmøbler, for at bevare den smukke naturfarve. Aftør jævnligt dine bambusmøbler med en fugtig klud og en smule organisk natursæbe, som er beregnet hertil. Behandl dem gerne om foråret og efteråret, med en olie eller en transparent træbeskyttelse, som er beregnet specifikt til bambusmøbler og opbevar dine bambusmøbler indendørs gennem vinterens kolde og våde måneder. Undgå generelt at lade dine bambusmøbler stå ude i direkte sol eller regn.

Pris: 599,95 kr

Mandisa Hylde Natur

2. Depot hylde

Håndlavet og stilren sort hylde i jern fra Lene Bjerre. Denne Depot hylde måler L117xB14xH73 cm. Aldrig har udtrykket "less is more" passet bedre. Hylden er tidløs, simpel og moderne og er samtidig funktionel og let tilgængelig. Hylden giver ikke kun mulighed for ophængt opbevaringsplads, den fungerer også som et flot og dekorativt element og sætter et særligt præg på hele rummet.

Pris: 2699 kr

Depot Hylde Sort

3. Auria hylde

Stilfuld hylde med rustik touch, fremstillet af jern og glas i farven lys guld. Aldrig har udtrykket "less is more" passet bedre. Det enkle design og det industrielle look giver denne Auria hylde et luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen for kvalitet. Hylden giver ikke kun mulighed for ophængt opbevaringsplads, den er også et kunstværk i sig selv. Den måler L15xB7xH15 cm. og kan med sin gode størrelse med fordel bruges i alle rum.

Pris: 249,95 kr

Auria Hylde Lys Guld

4. Emiko hylde

Håndlavet brun hylde i bæredygtigt mangotræ fra Lene Bjerre. Denne Emiko hylde måler L80xB15xH80 cm. Aldrig har udtrykket "less is more" passet bedre. Hylden er tidløs, rustik og moderne og er samtidig funktionel og let tilgængelig.

Pris: 2999 kr

 

Emiko Hylde Brun

5. Lynn hylde

Stilfuld hylde med guldbeslag fremstillet af mdf, fyrretræ og jern i farverne grå og lys guld. Aldrig har udtrykket "less is more" passet bedre. Det enkle design og de flotte gyldne beslag giver denne Lynn hylde et luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen for kvalitet. Hylden giver ikke kun mulighed for ophængt opbevaringsplads, den er også et kunstværk i sig selv. Den eksklusive hylde måler L80xB20xH52 cm. og kan med sin gode størrelse med fordel bruges i alle rum.

Pris: 699,95 kr

Lynn Hylde Gra

6. Deponia hylde

Stilfuld hylde med rustik touch, fremstillet af stål i farven sort. Aldrig har udtrykket "less is more" passet bedre. Det enkle design og det industrielle look giver denne Deponia hylde et luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen for kvalitet. Hylden giver ikke kun mulighed for ophængt opbevaringsplads, den er også et kunstværk i sig selv. Hylden måler L47xB18xH53 cm. og kan med sin gode størrelse med fordel bruges i alle rum.

Pris: 999,95 kr

Deponia Hylde Sort

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt