Indret din bolig på budget | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Farhad Fallahzad Vtqmbg Ljc0 Unsplash

Indret din bolig på budget

Makeover på budget

Kender du det med at læse en fed artikel om indretning, og bagefter bare have lyst til at lave en bolig makeover, det er bare ikke altid budget og inspiration hænger sammen. Men med små ændringer kan du dog stadig gøre en stor forskel i din indretning. 

Gør forarbejdet

Før du løber ud og køber vil jeg anbefale dig, at sætte dig ned og finde ud af hvad du har behov for. Det lyder måske lidt som et “no shit, Sherlock” men hvis du undersøger hvad du skal bruge, før du tager på indkøb, undgår du impuls-køb og fejlkøb, der er spild af dine penge. 

Hvis du har en fornemmelse af hvad du leder efter, men stadig mangler det sidste inspiration. Så kan du eventuelt kigge i boligmagasiner, designbøger eller blogs om indretning. Eller du kan søge på facebook efter boliginspirations grupper og få inspiration den vej.

wqdwq-kopi.jpg

Mal hytten

Et nymalet væg kan virkeligt gøre underværker for et rum. Hvide vægge bliver lidt lækrere, når de er nymalede, og så skinner de mere. Hvis du er klar på lidt eventyr, kan du også vælge en lys grå eller en crazy mørk farve. Du kan vælge bare at male en enkelt væg i en spændende farve eller malet hele værelset. - begge dele giver en cool effekt og vil ændre udtrykket i rummet.

Husk selvfølgelig altid at tjekke op på, hvilken type maling der passer lige til din væg, og altid tænk over om malingen, skal være mat eller med glans alt efter, hvilket udtryk du gerne vil have i rummet.

Forny de gamle møbler

Gamle møbler kan hurtigt blive lige så gode som nye med en gang slibning og maling i en spændende farve eller en god ompolstring. På den måde kan du få et elegant og unikt møbel, som har lidt historie, og utrolig smuk.

ewews-600x600.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt