Indretning af studiebolig på budget | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Kara Eads Buhmhprfo3g Unsplash

Gode råd til indretning af studieboligen


Bare fordi man ikke har så meget plads behøver det ikke betyde at du ikke kan indrette sig som du gerne vil, det kræver bare en smule mere omtanke.
Hemmelig i at indrette sig lækkert i små rum er at købe møbler der har flere funktioner, på den måde kan du spare plads og samtidig få en bedre orden. 
Hos Møbelstrøm har vi mange gode bud på møbler med mange funktioner. 

Jeg giver dig her mine ideer og inspiration til indretning af små rum.

Hvordan indretter jeg min entre hvis jeg ikke har en?

Rod er aldrig godt, særlig ikke for din studieaktivitet eller dit sociale liv. Førstehåndsindtrykket af din bolig for folk som regel allerede når de træder ind i entreen derfor er det vigtigt at din entre er nydelig og har god orden. Du kan nemt skabe en entre stemning i din lejlighed, med små enkle møbler kan du skabe en entre fornemmelse fx med et elegant entremøbel, en knagerække og et spejl.

fsr.jpg
living-room-2569325_1920.jpg

Spar plads med møbler der har flere funktioner


Møbler der har mere end 1 funktion er super gode hvis man ikke har særlig meget plads i sin bolig, du kan fx købe en sove sofa på den måde spare du en masse plads ved ikke at skulle have en seng ind også. I det hele taget er det en tommelfinger regel at man i mindre boliger køber møbler der har flere funktioner for at udnyttet pladsen bedst muligt.

Du kan også vælge at skifte sofabordet ud med nogle unikke taburetter som du kan bruge som sofabord, så har du både et sofabord du kan bruge og du har en masse stole til når vennerne kommer forbi til hygge.
I nogen taburetter er der endda opbevaringsplads, jeg vil anbefale dig at du finder nogle taburetter med opbevaringsplads som er elegante og unikke at se på, så du kan udnytte pladsen i dit nye hjem fuldt ud.

Hvis du har svært ved at finde plads til et stort klædeskab så er der mange andre muligheder ude på markedet, du kan fx bruge et fedt og rustik tøj stativ som ikke fylder særlig meget i hjemmet.
Det er blevet meget moderne med fritstående rustikke og rå tøj stativer i hjemmet.

Indret med store spejle

Et rum med meget gulvplads vil altid se større ud, men du kan gøre flere ting for at få din nye bolig til at se større ud, med et stort spejl på væggen kan du nemlig få rummet til at se meget større ud, et spejl reflektere lyset i rummet og vil altid få rummet til at se større ud. Du kan med fordel placere flere store spejle ved siden af hinanden i rummet så de opfanger mere lys og reflektere, det vil få stuen til at se endnu større ud.

Jeg anbefaler altid man indretter sig en god arbejdstation hvor du kan læse og skrive opgaver og opbevarer de ting du bruger på studiet, på den måde undgår du at stå til time uden at have styr på dine papirer.

Læs også vores artikel hvordan skaber i et fælles hjem her.

dwqd32d23d-kopi 4.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt