Inspiration til nyt sofabord | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

D (1)
dwqdw.jpg

Få inspiration til at vælge dit nye sofabord

Mangler du inspiration til et nyt sofabord? sofabordet er et meget vigtigt møbel i stuen, det er der vi spiser take away fredag aften, der vi smider benende op efter en lang arbejdsdag. Men hvilket sofabord skal du vælge, jeg giver dig her i artiklen nogle forskellige bud på et elegant og moderne sofabord.
Overvejelser inden køb af nyt sofabord

Inden du går ud og investere i et nyt sofabord er der nogle ting du bør overveje. for eksempel skal du nøje overveje hvilket behov du har i stuen, hvordan du bruger din stue, eller hvordan du indretter stuen.

Spiser du tit ved sofabordet er det en god ide at finde et sofabord med masser af bordplads, eller har du måske en lille hyggelig stue så er det måske dejligt nemt med et sofabord der nemt kan flyttes rundt. Overvej også grundigt hvilken stil det skal være for at dit nye sofabord passer med resten af din indretning i hjemmet.

Du kan finde sofaborde i tusindvis af forskellige former, farver og materialer og alle borde er forskellige. Det kan derfor være svært at beslutte sig for hvilket et det skal være. Jeg vil altid anbefale dig at beslutte dig for hvilket materiale eller hvilken farve det skal være i, inden du går ud og investere i et nyt. Det vil hjælpe dig med at n nemmere kunne træffe en beslutning.

Hvis du køber et sofabord i træ, vil du få et bord i et levende materiale og som vil patineret med tiden. En anden god ting ved et sofabord i træ er at skræmmer ikke se så tydeligt og de vil ældes med tiden.

Hvis du gerne vil have et sofabord der ikke ændre udsendende vil jeg anbefale dig af finde et sofabord i glas. Med et sofabord i glas for du et let og elegant udtryk i stuen og du kan let se om det trænger til at blive gjordt rent.

Du kan også vælge en 3 mulighed der er et sofabord i laminat. Laminat er super let at tørre af, og så kommer der ikke fedtede fingre på, hvilket er en stor fordel, hvis du har børn. 

ewve.jpg

Her giver jeg dig 3 gode bud på et træ sofabord:

Gosmi

Sofabord / Hvid bordplade / Ben i lakeret eg

1.695,00 kr.

Rud

Sofabord / Hvid bordplade / Ben i lakeret eg

495,00 kr. 349,00 kr.

Her giver jeg dig 2 gode bud på et glas sofabord:

Minnesota

Sofabord / Glasplade / Metal ben

1.995,00 kr.

Scara

Sofabord / Glas bordplade / Ben i lakeret eg

0,00 kr.

Her giver jeg dig 3 gode bud på et laminat sofabord:

Nantes sofabord

Sofabord / Laminat top / 100 cm længde

3.995,00 kr.

Diamond black sofabord

Sofabord / Højtrykslaminat / 100 cm længde

0,00 kr. 2.899,00 kr.

Tarbes sofabord

Sofabord / Laminat bordplade / Egetræs ben

3.995,00 kr.

Det minimalistiske sofabord

Det minimalistiske sofabord passer perfekt til det hjem der har rene og klare linjer og som har ikke har brug for ting overalt men god gulvplads. Et minimalistisk sofabord er et let og funktionelt bord som har mere end en funktion i hjemmet.

Det nordiske sofabord

Det nordiske sofabord er et sofabord som er råt og naturligt at se på. Det vil give indretningen et frisk pust af naturen og gøre din indretning mere personlig.

Det lille sofabord

Hvis du bor småt eller du bare gerne vil have et sofabord der ikke fylder for meget og som nemt kan flyttes rundt, ja så skal du have et lille sofabord. Et lille sofabord kan være meget praktisk i et lille hjem, hvis man ikke har så meget plads og så har det som regel mere end en funktion i hjemmet.

Det moderne sofabord

Med et moderne sofabord enten i glas eller træ kan du få et stilet og elegant look i din indretning. Det moderne sofabord er mere end glas og træ, og vil ofte bestå af et sammensurium af flere materialer f.eks. metal, laminat og træ i forskellige kombinationer. et moderne sofabord kommer i alle størrelser, former og farver, så uanset om du er til runde sofaborde eller måske de firkantede, vil det passe til den moderne stil.

Læs også vores blogindlæg planke sofabord til boligen her.

fewf.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt