Inspiration til nyt vægur i køkkenet | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Wqdwq 14.35.42 (1)

Få inspiration til nyt vægur

Er du på jagt efter nyt ur til væggen i stuen eller køkkenet, så læs endelig min artikel omkring vægure og få inspiration.

Tid er en af de vigtigste ting vi har i dag, og derfor er det vigtigt at holde styr på den for de fleste mennesker. Men måske bruger du normalt et armbåndsur, din telefon eller andre genstande som du altid har på dig eller tæt på dig. 

I din bolig er det dog også utrolig praktisk med et eller flere ure. For det første for at holde styr på hvad klokken egenlig er. Det er især praktisk om morgenen når du skal holde styr på hele familien inden de skal ud af døren, og være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. 

Ure til hjemmet, kan således være praktiske at have i flere rum. De fleste har nok et ur af den ene eller anden slags i både køkken og stuen. Måske endda i andre rum. 

Det er blevet populært at have både store og små vægure hængende i hjemmet, som er tydelige også på lang afstand. Den slags vægure kan findes i mange forskellige varianter. Fælles for dem alle er at de kan pynte i dit hjem, samtidig med at de tjener et ret vigtigt praktisk formål.

I denne artikel kan du finde inspiration til en lang række forskellige ure til din bolig. Da vi mener at det er klart nemmest at finde inspiration og købe vægure online, så jeg har samlet ure i en lang række forskellige modeller, størrelser, typer og som passer ind i forskellige stilarter. 

Så hvis du står og mangler et nyt vægur til dit køkken eller til din stue, så kan du se vores udvalg lige her.

dsa.jpg

1. Clotilde ur sølv

Tidløst ur af aluminium i sort og sølv. Hold øje med tiden med dette Clotilde ur, som måler L51xB5,5xH51 cm. Uret er både dekorativt og praktisk og vil med sikkerhed give din indretning et personligt og trendy udtryk. Tænk på, hvor ofte du kigger på uret om dagen. Hvorfor ikke blive fyldt med glæde hver gang, ved at kigge på et smukt ur fra Lene Bjerre? Vi har skabt et bredt sortiment af eksklusive og unikke ure, som skaber glæde og passer til alle rum i hjemmet.

2. Marble ur hvid

Moderne ur fremstillet af marmor i farven hvid fra Lene Bjerre. Hold øje med tiden med dette Marble ur, som måler B28xØ28 cm. Uret er dekorativt og praktisk og vil give din indretning et personligt og trendy udtryk. Tiden er vigtig for os alle, så hvorfor ikke lade tiden pynte i din boligindretning? Hos Møbelstrøm har vi skabt et bredt sortiment af eksklusive og unikke ure, som skaber glæde og passer til alle hjemmets rum.


3. Clotilde ur sølv 

Eksklusivt sølv ur fremstillet i stål fra Lene Bjerre. Tænk på, hvor ofte du kigger på uret om dagen. Hvorfor ikke blive fyldt med glæde hver gang? Dette Clotilde ur måler H51xØ36,5 cm. og sammenspillet mellem det blanke stål og den feminine tekst giver et luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen for kvalitet. Et smukt ur som afspejler din stil og fuldender hjemmets indretning. Hos Lene Bjerre har vi skabt et bredt sortiment af eksklusive og unikke ure, som passer til alle rum i hjemmet og vi har også et som passer til dig.

Læs også vores blogindlæg indret din bolig på budget her.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt