Køb bord og stole i en pakke og spar penge | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Img 2932 Fotorefewfw

Køb bord og stole i en pakke og spar penge

Køb det hele i en pakke og spar penge

Hvis du skal ud og investere i et nyt plankebord og nogle stole dertil, så burde du overveje at kigge efter en boligpakke, der vil du typisk kunne finde plankebord og stole som et samlet tilbud. En af de gode ting ved at investere i en boligpakke, er at du selvfølgelig sparer penge, men en anden godt ting er også at man ikke skal til og ud at finde stole når man har fundet det perfekte plankebord. Det kan godt være svært at finde nogle fede stole, som passer til plankebordet. Det problem slipper du for med en boligpakke, vores stole er nøje udvalgt til vores plankebordet, så du er garanteret et lækkert sammenhængende look.

Fuldend dit spisebordsæt 

Hos os kan du investere i vores populære boligpakker, som indeholder et valgfri plankebord inklusiv 4 eller 6 spisebordsstole i valgfri farve. Når du køber en boligpakke fra os, sparer du mange penge. Vi har presset prisen helt i bund og ved at købe det hele samlet i en pakke, vil du få en god mængde rabat.

Vores udvalg

Jeg har sammensat de flotteste spiseborde og stole i en boligpakke, men hvor du stadig kan udvælge dine favoritter. Spisebordene har forskellige looks, og det samme har de tilhørende stole du kan vælge mellem. Du kan indenunder vores boligpakker vælge mellem fire forskellige farvere, selv bestemme om stolene skal være grå, sorte eller hvide eller grønne. Uanset hvilken farve du vælger til dine stole, så garanterer jeg at dee passer flot med plankebordet. I vores boligpakker finder du typisk et plankebord inklusiv 4 eller 6 spisbordsstole. Vi har lavet vores boligpakker for at gøre det nemt og hurtigt for dig, at finde det du skal bruge til dit hjem.

Herunder kan du se vores 4 mest populære boligpakker.

Læs også vores blogindlæg 5 boligpakker hvor du sparer mange penge her.

Boligpakker
Dwqdqw

1. Plankebord + 4 mia stole

Plankebord der er lavet ud af 3 massive douglas planker, som er blevet sort olieret. Pakken er inklusiv 4 stk sorte mia spisebordsstole.

Mål:

Længde: 150 cm

Bredde: 80 cm

Tykkelse: 3 cm

Pris: 4699 kr

 

Plankeborde
Qdwq

2. Plankebord + 4 mia stole

Plankebord der er lavet ud af 3 massive douglas planker, som er blevet dark coco olieret. Pakken er inklusiv 4 stk sorte mia spisebordsstole.

Mål:

Længde: 150 cm

Bredde: 80 cm

Tykkelse: 3 cm

Pris: 4615 kr

Plankeborde
Dwqdqw (1)

3. Plankebord + 6 mia stole

Plankebord der er lavet ud af 2 massive douglas planker, som er blevet dark coco olieret. Pakken er inklusiv 6 stk sorte mia spisebordsstole.

Mål:

Længde: 200 cm

Bredde: 80 cm

Tykkelse: 3 cm

Pris: 5495 kr

Plankeborde
D3d32

4. Plankebord + 4 mia stole

Plankebord der er lavet ud af 5 massive douglas planker, som er blevet dark coco olieret. Pakken er inklusiv 4 stk valgfri mia spisebordsstole.

Mål:

Længde: 130 cm

Bredde: 75 cm

Tykkelse: 4,5 cm

Pris: 3095 kr

Plankeborde
Image00005 Fotordwq

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt