Kontorstol til boligen | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Drew Beamer Se7vvkzyxti Unsplash

Kontorstol til boligen

Er du på jagt efter en ny kontorstol, til dit nye kontor. Så er du kommet det helt rette sted hen, vi har mere en 20 kontorstole på lager, som kan leveres inden for 3-6 hverdage. Du kan både finde kontorstol i stof, træ og plast. En kontorstol skal både væres smuk at se på, men den skal også være utrolig behagelig at sidde i over en længere periode. Derfor vil jeg anbefale dig at finde en ergonomisk kontorstol, den er nemlig bygget til at være utrolig behagelig at sidde i, over en længere periode.

Skal du have mere end en kontorstol, så prøv altid at sende mig en mail når du har fundet hvilken en, så kan jeg næsten med sikkerhed give dig en god rabat på dit køb. 

Der er altid tre ting du bør overveje inden du går ud og investere i en ny kontorstol. Lad os gå dem igennem her.

1. Hvilken funktion skal kontorstolen have

Det er vigtig at overveje hvilken funktion kontorstolen skal have. Hvor længe skal du sidde der af gangen? Hvilket rum skal den stå i? Skal den have rullehjul under?

2. Form

Hvilken form en kontorstol har, er meget vigtigt for hvordan du sidder i den. Derfor overvej grundigt hvilken form der passer din krop bedst.

3. Materiale

Hvilket materiale skal den være lavet i, Stof, træ eller måske plast, mulighederne er mange i vores sortiment.

Herunder har jeg samlet vores mest populære kontorstole.

Læs også vores artikel 3 gode ergonomiske kontorstole til kontoret her.

E32e23

1. Edea kontorstol

EDEA er en moderne, ultra-praktisk stol, der både er attraktiv og exceptionelt behagelig. Den omsluttede shell ryglæn giver fantastisk ryg støtte. Det højkvalitets imiteret læder polstret sæde roterer 360 ° og hviler på en metalramme med hjul, hvilket giver den ultimative mobilitet. Det er let at rengøre, hvilket gør det ideelt til alle arbejdsmiljøer.

Højde: 93 cm

Bredde: 58 cm

Materiale: læder

Pris: 899 kr

Dwqxqw

2. Felix kontorstol

FELIX kontorsstol bringer en modernehed til dit arbejdsmiljø, enten i et mødelokale eller på dit hjemmekontor. Dens hylster er fremstillet af ABS (højmodstandspolymer), der tilbyder ekstraordinær ryg- og skulderstøtte. Sæde og ryglæn er polstret med generøst polstret, højkvalitets imiteret læder. FELIX roterer 360 ° og er let at bevæge sig takket være hjulene. Dette er et behageligt, praktisk og meget attraktivt stykke.

Højde: 80 cm

Bredde: 63 cm

Armlæn: 26 cm

Materiale: Plastik

Pris: 1299 kr

Dwqd 24 600X600

3. Harvard kontorstol

HARVARD kontorstolen er enkel, men komfortabel. Den uovertruffen kvalitet / prisforhold sammen med midterhøjde ryglæn gør det til en kontorstol, der er perfekt til lejlighedsvis brug.

Højde: 102 cm

Bredde: 60 cm

Armlæn: 20 cm

Materiale: Textil

Pris: 799 kr

E32e23 (1)

4. Oxford kontorstol

En kontorstol med et elegant retro look, komfort og æstetik. Robust og nem at passe på, OXFORD-modellen er frem for alt praktisk takket være dens ruller og højdejusterbare sæder.

Højde: 92 cm

Bredde: 57 cm

Armlæn: 22 cm

Materiale: Læder

Pris: 929 kr

D3wd32

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt