Kontorstole - Vores kunders favoritter | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Drew Beamer Se7vvkzyxti Unsplash

Kontorstole - Vores kunders favoritter

I de fleste moderne hjem findes der et hjemmekontor, hvor der skal bruges en ergonomisk kontorstol til. Kontorstolen er en central del af dette rum, derfor skal den også være yderst behagelig at sidde på i flere timer af gangen. Kontoret er et naturligt sted at indfinde sig, så man lægger hurtigt mærke til detaljerne i rummet. Kontorstolen skal ikke kun passe til farverne på skrivebordet, men også resten af indretningen i rummet og stolen skal have en uovertruffen siddekomfort. Valget af en kontorstol er fuld af personlige overvejelser og beslutninger, og alle har hver sin smag indenfor indretning og stole. Derfor forsøger vi at dække så mange behov og ønsker som muligt med vores elegante store sortiment.

Kontorstolens form og funktion

Hvis du arbejder meget, så er kontoret tit det rum du bruger mest tid i. Og det er typisk husets hjerte, derfor skal du selvfølgelig sidde dejligt komfortabelt i din kontorstol. Vi plejer at sige der er 3 ting du skal beslutte dig for, inden du går ud og investere i en ny kontorstol. Hvis du har de tre ting på plads, så vil du få en stol som passer til din kropsbygning, og som passer til din indretning i hjemmetkontoret. 

Funktion:
Det første punkt er funktion, hvilken funktion skal din kontorstole have i hjemmetkontoret? Hvor længe skal du sidde på den af gangen? Har du i forvejen dårlig ryk? Skal den være ergonomisk? Beslut dig for disse ting inden, du tager ud og køber en ny kontorstol.


Form:
Hvilken form skal din kontorstole have, Skal den være lav? Eller måske høj? Vi har et bredt udvalg af ergonomiske kontorstole i mange former, så du kan være sikker på vi har en stol lige for dig.


Materiale:
Det sidste du skal beslutte dig for, er hvilket materiale du ønsker stolen i. Skal det være læder, kunstlæder, stof.

Wfeg

1. Alyssa kontorstol

En ny tage på vintage look. Højden af ​​komfort og enkelhed. Sæde og ryglæn kan prale af relativt fast polstring og er dækket af et stof, der er behageligt at røre ved. Med det ergonomiske design giver den uovertruffen hold og komfort til daglig brug. ALYSSA er et sikkert brand hit, hvad enten du er på kontoret eller hjemme!

Højde: 125 cm

Bredde: 66 cm

Armlæn: 17 cm

Materiale: Textil

Pris: 2995 kr

2E12e21

2. Chester kontorstol

CHESTER lænestolen passer til en minister, der stadig er tilgængelig for alle. Med sit justerbare, tætte, men bløde sæde og ryglæn sætter CHESTER lænestolen standarden, når det kommer til komfort.

Højde: 123 cm

Bredde: 70 cm

Armlæn: 24 cm

Materiale: læder

Pris: 1699 kr

Dwqd3d23

3. Edea kontorstol

EDEA er en moderne, ultra-praktisk stol, der både er attraktiv og exceptionelt behagelig. Den omsluttede shell ryglæn giver fantastisk ryg støtte. Det højkvalitets imiteret læder polstret sæde roterer 360 ° og hviler på en metalramme med hjul, hvilket giver den ultimative mobilitet. Det er let at rengøre, hvilket gør det ideelt til alle arbejdsmiljøer.

Højde: 93 cm

Bredde: 58 cm

Materiale: læder

Pris: 899 kr

Dwqxqw

4. Felix kontorstol

FELIX kontorsstol bringer en modernehed til dit arbejdsmiljø, enten i et mødelokale eller på dit hjemmekontor. Dens hylster er fremstillet af ABS (højmodstandspolymer), der tilbyder ekstraordinær ryg- og skulderstøtte. Sæde og ryglæn er polstret med generøst polstret, højkvalitets imiteret læder. FELIX roterer 360 ° og er let at bevæge sig takket være hjulene. Dette er et behageligt, praktisk og meget attraktivt stykke.

Højde: 80 cm

Bredde: 63 cm

Armlæn: 26 cm

Materiale: Plastik

Pris: 1299 kr

D3dqwd32

5. Relik kontorstol

RELIK, lænestolen passer til en minister, der stadig er tilgængelig for alle. Med sit justerbare, tætte, men bløde sæde og ryglæn sætter RELIK lænestolen standarden, når det kommer til komfort.

Højde: 113 cm

Bredde: 67 cm

Armlæn: 22,5 cm

Materiale: Læder

Pris: 1795 kr

E3e1e12

6. Torino kontorstol

En blanding af et højt niveau af design og komfort. Den komplette blanding af yderst kvalitetsfaux læder og krom stål giver TORINO kontorstol et uforligneligt og tidløst udseende. Sædet er højdejusterbart og ryglænet kan vippes.

Højde: 106 cm

Bredde: 70 cm

Materiale: Læder

Pris: 1795 kr

Læs også være artikel om skrivebord til hjemmekontor her.

Yb5b

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt