Lamper til boligen | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Patrick Schneider Mfnbfaciu1i Unsplash

Lamper til boligen

Er du lige flyttet i en ny bolig, så skal du bruge nogle lamper for at kunne se noget. Her i artiklen har jeg samlet vores 7 mest solgte lamper, du kan både finde gulvlamper, bordlamper og loftlamper i vores sortiment. Vi har et meget bredt sortiment af lamper, så vi har helt sikkert også en lampe for dig. 

Hvis du er til klassiske lamper, så er pendellamper og lysekroner lavet i messing måske noget for dig? Det kan også være, at du foretrækker en mere rustik og industriel stil, som enten skal præge hele indretningen eller blot være et anderledes element i en ellers klassisk indretning i rummet. jeg hjælper gerne, lige meget hvilken stil du foretrækker. Giv dig selv muligheden for at skabe en hyggelig og afslapende atmosfære, hvor du enten kan slappe helt af med et beroligende let lys, eller hvor du kan arbejde koncentreret og motiveret. Også på vores kontor har lyset fra lamperne en stor indvirkning på hvordan du arbejder, og hvordan du har det imens. Derfor er det en god idé at gøre et grundigt forarbejde, før du køber den næste lampe.

Med vores store sortiment af lamper og anden belysning ønsker vi at gøre det muligt, at du finder de perfekte lamper, som passer til dine behov, uanset hvordan du bor nemt og hurtigt. Med de rigtige væg-, gulv-, og loftlamper vil dit hjem udstråle hygge og give dig ro i sjælen. Du vil føle dig afslappet, motiveret og fuld af gåpåmod.

Herunder kan du se vores 7 mest solgte lamper.

Læs også vores blogindlæg lamper til enhver smag her.

Preview Kopi

1. Bush gulvlampe

BUSH designer lampe har fem orienterbare nuancer fastgjort på grene, der skal placeres som ønsket. Moderne og karismatiske, dette lys passer ind i alle stilarter!

Højde: 200 cm

Bredde 125 cm

Materiale: metal

Pris: 1195 kr

F32f32f23

2. Loft gulvlampe

LOFT lampen er lavet af en krom stålstruktur hvilende på en hvid marmorbase. Udformningen af ​​denne bestemt moderne objekt vil alligevel passe til alle former for interiør.

Højde: 168 cm

Bredde: 158 cm

Materiale: stål

Pris: 1295 kr

Dwqdd223

3. Bot bordlampe

BOT lampen er perfekt hjemme på et skrivebord eller bord eller endda på gulvet med det bevægelige hoved, som betyder, at du kan fokusere lyset præcis, hvor du har brug for det. Kombinationen af ​​træ og metal giver stykket et strejf af varme, men giver lampen et trendy industrielt udseende. Så hvad enten du ønsker at supplere en eksisterende skandinavisk stil eller vil føje en hyggelig touch, er denne lampe den perfekte tilsætning til dit kontor eller hjem.

Højde: 75 cm

Bredde: 22,5 cm

Materiale: Metal og træ

Pris: 699 kr

Dwqdwq

4. Nina bordlampe

En kontorlampe, sengelamper eller sidelampe med et uovertrueligt udseende. De kromstål, der kan udskiftes, er en livlig lys. Et avantgarde-design til en reduceret pris.

Højde: 43 cm

Bredde: 32 cm

Materiale: Metal

Farve: Krom

Pris: 599 kr

D23d2

5. Tigua bordlampe

Nøgtern og elegant, TIGUA designer bordlampen vil bringe en varm atmosfære til dit interiør. En skygge med den klassiske smag af god smag i syntetisk stof hviler på en diskret base i børstet metal. Højdejusterbar, det tilpasser sig alle værelser i hus og kontor med lethed. Du vil blive forelsket i dette designerlys med et smukt og trendigt udseende på en mini-pris!

Højde: 79 cm

Bredde: 36 cm

Materiale: plastik

Pris: 799 kr

D13d31

6. Wicia pendel lampe

Håndlavet pendel fremstillet af pil og jern i et naturligt og moderne design. Pendlen måler H56xØ30 cm. og har en ledningslængde på 1 meter. Pendlen er i farven mørk natur og har en naturlig finish. Vi tager belysningen af hjemmet meget seriøst. Vi mener nemlig, at det helt rigtige lys er med til at skabe den perfekte atmosfære i rummet. Vi inviterer dig derfor ind i en verden af belysning, hvor du i vores store sortiment, finder lamper og pendler i alle udformninger. OBS: Denne pendel er håndlavet og du vil derfor ikke finde to pendler, som vil være helt identiske.

Pris: 1995 kr

Wicia Pendel Mork Natur

7. Carmela pendel lampe

Tidløs og strømlinet sort pendel fra Lene Bjerre. Spred det helt rigtige lys med denne Carmela pendel, som med sit enkle og skandinaviske design understreger stilen og er prikken over i'et i hvilken som helst indretning. Pendlen måler H26,5xØ13,5 cm og har en ledningslængde på 1,5 meter. Hos Møbelstrøm tager vi belysningen af hjemmet meget seriøst. Vi mener nemlig, at det helt rigtige lys er med til at skabe den perfekte atmosfære i rummet. Vi inviterer dig derfor ind i en verden af belysning, hvor du i vores store sortiment, finder lamper og pendler i alle udformninger. Bemærk: Pære medfølger ikke.

PrisL 729,95 kr

Carmela Pendel Sort

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt