Lamper til enhver smag | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Jean Philippe Delberghe Ry9wbo3qmoc Unsplash

Lamper til enhver smag

Smukke lamper til ethvert behov


Efterhånden som vinteren nærmere sig har vi brug for mere lys i hjemmet, en lampe skal ikke kun give lys den skal også give hygge og være smuk at se på. Vi hygger os indendørs med en god bog eller en god film og dertil er det vigtigt at der er noget godt lys i rummet. Med den helt rigtige lampe kan du gøre rummet endnu mere hyggeligt og skabe en fed stemning rundt om spiseborde.

Der er rigtig mange muligheder ude på markedet når du skal finde en ny lampe, det kan derfor være svært at beslutte sig for hvor man skal starte. Så jeg giver dig her 3 gode steder at finde unikke og ekslusive lamper til hjemmet.

1: https://mobelstrom.dk

2: https://www.lamper.nu

3: http://www.klassiskelamper.dk

For eksempel kan du finde denne smarte lysekrone LUCY i eksklusivt krystalglas hos møbelstrøm.dk. Den unikke lysekrone giver et let og eksklusivt udtryk og skaber et blødt og behageligt lys i rummet.
Med denne lysekrone hængende over spisebordet kan du være sikker på dine gæster ikke kun bliver imponeret over din mad.

dwqd23d32dwqd.jpg (1)

Eller du kan også vælge denne gulvlampe (Trivet) som også kan finde hos møbelstrøm.dk. Trivet lampen er rigtig god til at give lys i hele rummet hvis du stiller den i et hjørne. Med sin runde smarte lampeskærm giver den nemt lys i et stort rum, fordi lyset lyser op i loftet vil det brede sig meget bedre rundt i rummet end hvis det var en standart lampeskærm.

Trivet lampen kan fåes til kun 1399 kr det er billigt for en rigtig fed lampe som giver meget lys uden at være dyr på el regningen sidst på måneden.

Du kan justere den på mange måder så den passer perfekt hjem i dit hjem.

hyh76h67.jpg

Begge lamper givet et udtryk, der fortæller en historie om, ro og tid til omtanke. De tager udgangspunkt i den trend, vi kalder "THE THINKER". Denne trend går ud på at vi skaber rolige rum og kroge, hvor man kan være sig selv. Farverne er klar, hvid og orange uden forstyrrende kontraster, der distraherer sindet.

Vores nye bordlampe MOON følger også denne trend. Med fokus på det rene og enkle udtryk giver denne trend plads til refleksion med et moderne touch.

Det er en lampe som for det meste passer perfekt ind på alle kontorer, den giver et godt lys ned på skrivebordet og så koster den kun 599 kr hos møbelstrøm.dk

Læs også vores artikel 3 gode bud på hyggelig indretning af stue på budget her.


asq.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt