Møbler der kan afskærme og give god opbevaringsplads | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Wqdwq 14.35.42

Møbler der kan afskærme og give god opbevaringsplads

Dagen d. 15. maj fejres af FN som en International familiedag. Selvom det er en god anledning til at være sammen med din familie, så kan man jo nogle gange godt få nok af ens mand eller kone, småbørn, teenagere eller forældre. Uanset om du er gift eller har børn, der vender hjem igen, så er det ikke altid lige nemt at få sit privatliv i et fyldt hus. Det kan endda være så svært, at en tidligere veninde engang fortalte mig, at hun nogle gange kunne finde på at gemme sig i tøj skabet for at komme ud af syne og bare få et par minutters alenetid. Der er dog visse tricks som du kan bruge i indretningen, så du slipper for at gemme dig for din familie.

Møbler der afskærmer

En stor trend som hersker møbelindustien lige nu, er ”afskærmningsmøbler”, der kan skabe en følelse af privatliv i hjemmet. Et glimrende eksempel er en stor reol, der skærmer dig fra dine omgivelser. Hele familien kan være i stuen, alle optaget af hver deres ting. En i gang med en bog, en ser yndlingsprogrammet på tablet og en arbejder på en bærbar computer. En reol er ideel til at skabe et privat rum eller hjørne, hvor du kan koncentrere dig om dine ynglingsting.

Når mange mennesker er samlet på et mindre område, er der forskellige ting, du kan bruge som får dit hjem til at virke mere rummeligt - så du undgår at skulle flytte til et større sted. Multifunktionelle møbler er svaret på mange af dine problemer. En sofa kan tjene som en seng såvel som det sted, hvor du smider dig med en kop kaffe og en bog.

dq-kopi.jpg

Endnu flere gode tips

Vi er ofte meget fokuseret på at udnytte alt gulvpladsen i boligen, men glem ikke de lodrette rum. Jo flere ting du kan hænge på dine vægge jo bedre mener vi. Det gør sig gældende for alle rum i dit hjem: Hæng hylder op på dine vægge i stuen, det giver et mere sammenhæng look til rummet og samtidig for du masser af opbevaringplads.

Undgå de store og tunge møbler selvom det er fristende at købe møbler, der har plads nok til hele familien som fx en seks personers sofa eller et stort sofabord. Vælg istedet elegante og fleksible møbler, da de er lettere at flytte rundt, og du kan tilpasse dem til dine behov.

Eller læs vores artikel 3 gode bud på hyggelig indretning af stuen på budget.

wqdwq-kopi.jpg

Her for du 5 gode afskærmningsmøbler:

 

 

Depot reol sort

Sort / Reol / Jern

1.999,00 kr.

Mandisa rumdeler sort

Sort / Rumdeler / Bambus

2.699,00 kr.

Mandisa reol natur

Natur / Reol / Bambus

2.999,00 kr.

Berlin reol

Reol / Massiv egetræ / 5 hylder

7.795,00 kr.

Copenhagen reol

Reol / Egetræ / 5 hylder

4.995,00 kr.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt