Nye spisebordsdesigns på lager | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Image00009 Fotor

Nye spisebords designs på shoppen

Spisebord fra Møbelstrøm

Hos Møbelstrøm laver vi vores egen serie af spiseborde. Og det er nu blevet tid til at løfte sløret for hele 3 nye spisebords designs. 

Disse 3 nye spiseborde er lavet ud af en massiv egetræsplade som bund, og som efterfølgende har fået monteret planker der er blevet lamineret. Så du kan spilde alt det du vil på vores spiseborde, uden bordet vil få grimme mørke plagmager.

Du kan designet bordet lige som du ønsker, vi tilbyder nemlig vores nye spisebord som custom made, det betyder altså at du selv bestemmer bordets mål og hvilken laminat der skal monteres på din bordplade.

Husk også at hvis du finder et spisebord hos os som du virkelig bare må have, men som måske er for stort, så tøv ikke med at kontakte os, da vi også laver vores spiseborde på mål, eller hvis du finder 2 spiseborde hvor du gerne vil have laminatet på det ene bord men designet fra det andet, så er det også en mulighed.

Læs også vores artikel moderne spiseborde til boligen her.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt