Planke langbord | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Ref

Planke langbord

Plankelangbord

Hvis du er på jagt efter nyt plankebord, så bør du helt klart undersøge vores planke langbordet. Planke langbordet har de seneste år taget danmark med storm, og det er ikke uden grund. Planke langbordene er rustikke og utrolig hårdføre, og hvem kan ikke bruge sådan et bord. Du får altså et bord med en overbevisende lang levetid og samtidigt er det tidløse design nemt at indrette efter.

Hvorfor er langbordet specielt

Et langbord er, som navnet siger, et langt bord der typisk er over tre meter langt. Det er altså en del større end det traditionelle plankebord, der typisk måler omkring 150 – 180 cm langt. Et langbord har typisk plads til mellem 10 til 12 personer siddende omkring det. Fordelen ved et langbord er, at flere mennesker kan være samlet samme sted. Det er praktisk hvis I er en stor familie, som ofte får større mængder af gæster forbi. 

Som det er gældende med de fleste andre plankeborde, så kan du få dit langbord i skræddersyet mål. Det er lidt dyre end at købe et bord, der har fast mål og på forhånd er færdigdesignet, men med et skræddersyet plankebord er du sikker på, at du får et helt unikt møbel hjem til dig, som passer til din indretning i hjemmet. Du kan også ofte selv vælge hvilken træsort og oliering dit planke langbord skal fremstilles af, samt hvilken form for bordben du ønsker dertil.

Planke langborde til mødelokalet

Leder du efter et planke langbord til jeres mødelokale i virksomheden, så kan vi også sagtens lave det til jer. Vi tilbyder nemlig og custom made planke langborde. Det betyder altså at du helt selv bestemmer hvilket mål, nuance og materiale jeres nye planke langbord skal laves i.

Læs mere om vores custom made service her.

Læs også vores blogindlæg få inspiration til dit nye plankebord her.

Ref

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt