Plankeborde i genbrugstræ | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Wqdwq 14.35.42

Plankeborde i genbrugstræ

Plankeborde til hjemmet er utroligt populære i øjeblikket og har efterhånden været det i mange år. Mulighederne i form, træsort og behandlinger er rigtig mange, og træ plankerne passer perfekt ind i den nordiske indretning, hvor det rå, det elegante og det naturlige kombineres. Men i stedet for at fælde nye træer hele tiden, hvorfor så ikke bruge det træ, vi har til at ligge på lagret? Ved at bestille et plankebord i genbrugstræ udnytter du allerede eksisterende ressourcer og får samtidig et helt unikt bord af træ, der ellers var blevet lagt væk.

Giv din indretning et naturligt look

Der er mange fordele ved genbrugstræ en af dem er, at det giver noget helt unikt til din indretning i hjemmet. Genbrugstræ kan fås flere steder fra, men fælles for det er, at hvert stykke træ er unikt og har sin helt egen historie. Træ fra gamle færgehavne har modstået vind og vand og er blevet formet af skibene gennem årene. Men træ er et stærkt materiale og i stedet for at kassere det, kan træet leve videre, som helt særlige plankeborde med sin helt egne unikke historie.

Netop fordi træet kan variere så meget alt efter, hvor det kommer fra, og hvad det har været udsat for, er der stor forskel på hvert plankebord. Dette hænger også sammen med, hvordan du vælger vi skal behandle det, og giver dig muligheden for at finde det bord, der passer bedst til dit hjem.

Genbrugstræ kan få bordet til at fremstå meget rustikt, hvilket kan være en smuk kontrast i et hjem med rene linjer og hvidevægge. Særligt borde med grove planker, hvori man kan se linjerne og få en fornemmelse af de slag, plankerne har været udsat for, kan give en varme og fornemmelse af en historie som plankerne fortæller. Er man til det mere subtile og underspillede, kan borde med en slebet og behandlet overflade også være utroligt flot.

Miljøbevidst

I de sidste år har der været en større tendens til at gå på jagt i genbrugsforretninger eller på eksotiske markeder efter interiør og gamle møbler til hjemmet. Der er en tendens til, at man søger det særlige og det unikke, og hvorfor skal det ikke også gælde spise- eller skrivebordet? Desuden gør du ikke kun noget godt for dit hjem, når du giver gammelt træ nyt liv, du er også med til at passe på miljøet. Det behøver ikke være kedeligt at være miljøbevidst, og med et plankebord i genbrugstræ kan du sove med god samvittighed.

Læs også vores artikel 7 populære plankeborde her. 

Kontakt os hvis du ønsker at høre mulighederne om et plankbord i genbrugstræ.

Abandoned Forest Hd Wallpaper 34950

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt