Plankebordstyper | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Wqdwq 14.35.42

Plankebordstyper

Hvorfor vælge et plankebord

Der findes ikke andre borde, som er helt så unikke som plankeborde. Samtidig er disse borde lavet i massive planker, så det kan slibes ned uendelig mange gange. Hvis du ønsker en ny oliering på dit plankebord.

Du er måske træt af ridser eller farven på bordpladen, så kan du bare slibe det ned og behandle det med en ny bordpladeolie, som giver lige den farve du ønsker. Du har dermed et bord du kan ændre look på hele livet.

Du får dermed rigtigt meget bord for pengene hvis du vælger et plankebord, selvom det kan være dyrt i indkøb. Hvorfor købe 3-4 borde over ens livstid, når du kan vælge et smukt plankebord som holder hele din levetid. På denne måde får du både en billigere og langt flottere løsning til dit hjem.

Hvert bord er unikt

Plankeborde bliver lavet af store stammer fra gamle træer som er tørret, det kan f.eks. være eg, douglas, valnød eller ahorn. Hver træsort har sit eget look, nogle er lidt mørkere og nogle er lysere ligesom årene også ser forskellige ud ved træerne.

Træerne skal være store og gamle inden de kan fældes og bruges til plankeborde, og det er aldrig til at vide, om et træ egner sig til plankebord. Det kræver nemlig at alt går op i en højere enhed.

Nogle gange kan knasterne sidde helt skævt, og nogle gange buer træet simpelthen for meget efter tørring og kan ikke bruges. Hvert bord har dermed sin helt egen charme og sit helt eget udtryk. Et bord af samme træ og størrelse kan derfor godt variere i pris, da de flotteste modeller som regel er dyrere.

Custom made plankeborde

Hos møbelstrøm.dk kan du få et plankebord efter mål – tilpasset i de mål og materialer du ønsker, så det passer ind netop hos dig. Fair pris og godt håndværk går hånd i hånd hos os.

Selvom vi godt kan lide at tage ned i en forretning og købe møbler, så er der noget helt særligt ved plankeborde, som er lavet helt personligt til dig og dit hjem.

Plankebordstyper

Flotte stole til plankebord

Når du har købt et flot plankebord, så mangler du kun nogle flotte stole dertil. Når du skal investere i nye stole til dit plankebord, vil jeg anbefale dig at finde nogle i samme stilart. For at skabe harmoni og sammenhængende look.

Læs vores artikel flotte stole til plankebord her.

Ulemper ved plankebord

Hvis man skal pege på noget, så handler det om stil. Plankeborde er meget dominerende i indretningen, og hvis resten af stilen i ens hjem ikke passer til et plankebord, så kan det gå udover resten af indretningen i hjemmet.

Men husk på at plankeborde laves i mange forskellige træsorter og olieringer, og du kan helt sikkert finde et som passer ind i din indretning også.

Herunder kan du se nogle af vores forskellige plankebordstyper.

Læs også vores blogindlæg top 5 - plankeborde her.

55510797 433013620804797 3944200052829847552 N

1. Plankebord douglas

Smukt og elegant plankebord, som er lavet ud af 3 massive douglas planker. Plankerne er blevet høvlet derefter slebet og til sidst fået en dark coco oliering.

Hvis du har et ønske om et af vores plankeborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Vælg nederst om du ønsker lak eller voksbehandling på dit plankebord, så det er vandafvisende.

Bordet er inkl bordben.

Mål:

Længde: 150 cm

Bredde: 80 cm 

Tykkelse: 3 cm

Pris: 2995 kr

Plankeborde
Img 2932 Fotorefewfw

2. Plankebord douglas 

Smukt og elegant plankebord, som er lavet ud af 3 massive douglas planker. Plankerne er blevet høvlet derefter slebet og til sidst fået en sort oliering.

Hvis du har et ønske om et af vores plankeborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Vælg nederst om du ønsker lak eller voksbehandling på dit plankebord, så det er vandafvisende.

Bordet er inkl bordben.

Mål:

Længde: 150 cm

Bredde: 80 cm 

Tykkelse: 3 cm

Oliering: Sort

Pris: 2995 kr

Plankeborde
Image00008 Fotor

3. Plankebord egetræ

Plankebord af hvide olierede egetræsplanker med natur bølget skrå kanter. Pladen er to delt. Dette plankebord vil holde hele din levetid, og være med på din rejse igennem livet.

Inklusiv x ben som på billedet.

Mål:

Længde: 200 cm

Bredde: 95 cm

Tykkelse: 3 cm

Farve: Hvid olieret

Pris: 4995 kr

Plankeborde
Fewcewc4

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt