Planker til bord | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

omos.png

Planker til bord

Er du på jagt efter planker til dit nye bord, så er du kommet ind på den rette side. her i artiklen vil jeg give mine gode råd til hvilke planker der gode til plankeborde, og hvad du skal holde øje med, for at se om det er kvalitets planker. Den træsort som man typisk mest bruger til plankeborde er egetræ og douglas træ, derfor er det også de 2 træsorter som jeg vil anbefale dig at finde dine planer til dit bord i.

Egetræ er en meget hård træsort, og det er super godt når du skal lave et bord ud af dem, for så skal der meget til for at lave et mærke i bordet. Egetræ er dog også en af de helt dyre træsorter, men man for virkelig også et kvalitets bord som kan holde resten af vores levetid. Den eneste vedligeholdelse der er på et egetræsplankebord, vil være at give det en ny oliering en gang årligt, for at holde gløden i træet. 

Egetræsplanker koster omkring 2000 kr pr meter.

Douglas træ er en meget blød træsort, og så burde man tænke at den ikke er god til plankeborde, men det er den for den har utrolig nemt ved at vende sig til indeklimaet og så har den et utrolig smukt åremønster, som man bare ikke kan finde i andre træsorter. En anden god ting ved douglas træsorten er at den er billigere end egetræ, og det gør at du kan få et plankebord helt ned til 3000 kr inklusiv ben.

Når du tager ud for at kigge på de nye planker du vil investere i, så skal du undersøge om planker er tørret ned til mellem 8-10% fugt ellers vil du ikke kunne bruge dem til plankebord. De vil bøje og revne med tiden.

Herunder har jeg samlet nogle billeder af plankeborde vi har haft leveret til kunder i danmark.

Læs også vores artikel byg selv - plankebord her.

IMG 4142 Fotor

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt