Puder | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Kuniko Pude Sort

Puder

Leder du efter bløde og moderne puder til stuen? Så er du kommet det helt rette sted hen, vi har et stort udvalg af puder i mange former og farver. En pude giver et varmt og velkommende udtryk til din indretning i stuen. Det er dog ikke alle, der synes, at puder er vejen frem. Derfor har vi både et stort udvalg af puder og pynte puder.

Uanset om din pude skal ligge i sofaen, i lænestolen eller på en spisebordsstol, så kan du finde lige nøjagtigt dén farve, der passer til dit hjem og din indretning. Vi mener nemlig enhver hyggeaften på sofaen bliver lige lidt mere behagelig, når man ligger på bløde, varme puder.

Lige for tiden er det meget moderne at have et lammeskind på sine spisebordsstole og så nogle smukke, bløde puder i sofaen i stuen. Det er dog ikke alle der syntes lammeskind er flotte, og derfor udsmykker de kun sofaen med puder, hvilket også kan give et utrolig smukt look. Du kan også skifte lammeskindet på spisebordsstole ud med en pude på hver, det vil helt klart give din indretning noget unikt, hvis du finder nogle puder, i de farver der passer til din indretning.

En pude kan være med til at give rummet det sidste for at blive perfekt, i nogle hjem mangler man enten lidt farve i rummet eller noget til at fylde tomrum ud med, og det kan du med puder. Og så gør det jo ikke noget at vores puder er utrolig bløde og varme.

Vores udvalg af puder

Vi har et bredt sortiment af puder og alle er lavet i 100% bomuld,  alle vores puder er vaskbare, og en god erstatning for et lammeskind. Hos Møbelstrøm.dk har vi fokus på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og gratis levering, og på at du skal have mulighed for at vise din unikke stil, til en pris alle kan være med på. Du er altid garanteret fri fragt hos møbelstrøm, uanset din ordrestørrelse.

Hos Møbelstrøm har vi fokus på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og gratis levering, og på at du skal have mulighed for at vise din unikke stil. Hele vores udvalg er 100% naturligt bomuld i forskellige farver. Her er både naturlige farver som grå, hvid og sort, og farvede puder.

Læs også vores blogindlæg 8 elegante pynte puder fra Møbelstrøm.dk her.

Kuniko Pude Sort

Herunder kan du se vores 6 mest solgte puder lige nu.

Tamua pude sand

Sand / Pude / 100% Bomuld

699,95 kr.

Kuniko pude blå

Blå / Pude / 100% Bomuld

469,95 kr.

Vella pude brun

Brun / Pude / 100% Bomuld

499,95 kr.

Ayane pude lys lilla

Lys lilla / Pude / 100% Bomuld

499,95 kr.

Tamia pude brun

Brun og sand / Pude / 70% Bomuld 30% Uld

499,95 kr.

Vella pude blå

Blå / Pude / 100% Bomuld

499,95 kr.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt