Reoler | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Image00036 Fotor

Reoler

Er du på jagt efter nye reoler til din lejlighed? Så er du klikket ind på det helt rigtige link, vi har nemlig et stort udvalg af reoler i mange forskellige former og farver, til en pris alle kan være med på. Du kan endda også få lavet custom made reoler hos Møbelstrøm.dk. Alle vores reoler er typisk lavet ud af et massivt metal stel, som er blevet malet sort og har fået monteret massive douglas planker som hylder. 

Vores reoler kommer i mange designs, og kan hurtigt optage meget plads i rummet den står i. Derfor skal enhver reol passe til dit formål og din indretning i hjemmet: er den til at opbevare bøger, brugskunst, interiør eller måske noget helt andet, eller skal reolen være en central del af indretningen? Måske skal den være iøjnefaldende og markeret, eller skal den være enkel og moderne? Det er blot nogle af de ting du bør overveje, inden du går ud og investere i en ny reol til dit hjem.

Hos Møbelstrøm.dk, sætter vi rigtig stor pris på det gode danske håndværk. Vi håndlaver vores reoler på vores værksted i Svenstrup og specialfremstiller også på mål, så din nye reol passer perfekt ind hjemme hos dig. Alle vores reoler er håndlavet, og det er samarbejdet med træets form og åre struktur, som gør hvert enkel reol til noget helt særligt.

Custom made reoler 

Skulle det ske at vi ikke har en reol i de mål eller design som du leder efter, så tilbyder vi også custom made reoler. Det betyder altså at du helt selv kan bestemme hvilket materiale, design og mål din nye reol skal have. Det har vi valgt at tilbyde vores kunder, for at gøre det muligt at omgive sig med sin egen smag, til en pris alle kan være med på.

Læs mere om vores custom made service her.

Vores udvalg af reoler

Hos Møbelstrøm.dk har vi fokus på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og gratis levering, og på at du skal have mulighed for at indrette dig med din egen unikke stil. Derfor er vores sortiment varieret, både i farver og i stilarter: fra lyst til mørkt, fra retro til morderne.

Vores SPACE modulerne er enkle, tidløse og moderne og du vælger selv om de skal være med ben eller om du vil bruge de inkluderede vægophæng. Du kan finde reoler i egetræ, reol med hylder, reol med skuffer og meget mere.

Læs også vores blogindlæg billige reoler til stuen her.

Reoler
Image00036 Fotor

Herunder kan du se vores 6 mest solgte reoler lige nu.

Copenhagen reol

Reol / Egetræ / 5 hylder

4.995,00 kr.

Copenhagen

Reol / Egetræ / 4 hylder

3.995,00 kr.

Berlin reol

Reol / Massiv egetræ / 5 hylder

8.995,00 kr.

Copenhagen reol

Reol / Massiv egetræ / 3 hylder

2.995,00 kr.

Copenhagen reol

Reol / Massiv egetræ / 2 hylder

1.995,00 kr.

Berlin reol

Reol / Massiv egetræ / 2 hylder

2.995,00 kr.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt