Reol efter mål | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

omos.png

Reoler på mål

Reol efter mål

Stort set samtlige boligmagasiner, tv-programmer og indretningsblogge bugner af reoler i mange forskellige former og farver i disse år. Trendsætterne har både nordiske reoler og massive reoler, og det er da heller ikke uden grund, at netop en lækker reol efter mål er blevet så populært. Ud over deres smukke og naturlige, nordiske udtryk, kan du tillægge reoler værdier som varme, behagelige at røre ved og utroligt slidstærke. Faktisk kan du have en reol resten af livet, hvis du investerer i en reol i en ordentlig kvalitet. Træ har den fantastiske egenskab, at det bliver smukkere, jo mere det bliver brugt. Hvert et hak fortæller jeres families historie og giver patina til din reol.

Gør-det-selv reol efter mål

Det er blevet en kæmpe trend at kaste sig ud i gør-det-selv projekter - også når det kommer til reoler - og der findes også et hav af gode bud rundt omkring på nettet, på hvordan man laver sit egen reol efter mål, og hvilke former for efterbehandling der egner sig til de forskellige behov. Mange laver planker selv, efterbehandler det med olie eller voks, og køber så et custom made stel. Men med mindre man har en håndværksmæssig baggrund eller som minimum lidt håndværksmæssig snilde, kan det være svært at få idé og resultat til at stemme overens, og så ender man alligevel op med at have brugt en masse penge på et desværre knap så tilfredsstillende resultat.

Godt håndværk er lig med lang levetid

 -Det ved Emil Sandberg Nielsen fra Møbelstrøm, der er manden bag serien Custom made – en serie af blandt andet håndlavede reoler, sofaborde og plankeborde der fremstilles nøjagtigt efter de specifikationer og mål, kunderne efterspørger. ”Vi laver din reol efter mål i vores eget værksted, hvor vi varetager hele processen fra forarbejdning af de rå planker til færdige produkt, der er klar til at blive sendt afsted til kunden”, fortæller Emil, der også laver plankeborde, bænke, hylder og meget andet efter mål i samme serie. Emil ved at levetiden afgøres af det gode håndværk. Ikke alene kan reolerne holde til det daglige slid år efter år, men man bliver bare heller aldrig træt af at se på et ordentligt stykke håndværk af ordentlig kvalitet.

Frihed til at vælge et unikt og personligt udtryk

Mulighederne for at personliggøre sin reol, hvad end man laver det selv, eller får det fremstillet hos en møbelsnedker, er næsten uendelige. Ud over valg af træsort og efterbehandling, længde, bredde, tykkelse og antal af planker, findes der også et hav af sted til sofaborde.

Der er flere fordele ved at få fremstillet en reol efter mål. Mange har problemer med at få de færdige reoler på mål, der passer til netop deres bolig. F.eks. er ønsket om en stabil reol til en u-sofa noget, der kan give grå hår og søvnløse nætter hos mange kvinder, når de forsøger at indrette deres hjem, efter at der er små børn, der skal kunne rejse sig ved reolen uden at trække bord og kaffekopper ned over sig selv. Det løser man hos Møbelstrøm, ved at kunderne selv vælger de formen på reolen, der lige netop passer til kundens personlige behov.

Jeg håber, at dette har givet dig lyst til at få dig din helt eget personlige reol efter mål, og jeg vil ønske dig rigtig god fornøjelse med at vælge netop dét, der lever op til alle dine behov og ønsker.

ada.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt