Runde spiseborde til boligen | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Olu Gbadebo H0 M6 Llo U Unsplash

Runde spiseborde til boligen

Runde spiseborde er rigtig gode, hvis du ønsker mere nærvær under middagen eller blot ønsker at sidde tættere. Et rundbord skaber en hyggelig stemning og vil være med til at gøre aftensmaden til en uforglemlig oplevelse. Vores runde spiseborde er blevet populære for deres smukke, naturlige udtryk. Hos Møbelstrøm.dk laver vi vores egen serie af runde spiseborde. Vi laver dem i vores eget værksted, og varetager hele processen fra de rå planker til færdige bord. 

Vores rundborde er lavet af egetræ, som er en af de hårdeste træsorter på markedet. Det er derfor også den som vi syntes er bedst til runde spiseborde, da den er så hård at det er svært og lave mærker i bordpladen. Hvis du vælger at investere i et rundbord hos møbelstrøm.dk, så kan du være sikker på du for et rundbord af højeste kvalitet. Vi går rigtig meget op i kvalitet, det er derfor hvert rundbord bliver håndlavet.

Runde spiseborde efter mål

Vi tilbyder også runde spiseborde efter mål, det betyder altså at du helt selv bestemmer hvilket mål, hvilken nuance og hvilket materiale dit nye rundbord skal laves i. Det har vi valgt at tilbyde vores kunder, for at gøre det muligt at omgive sig med sin egen unikke stil, til en pris alle kan være med på.

Herunder kan du se vores mest populære runde spiseborde.

Læs også vores artikel 3 elegante rundborde her.

Habpssxq

1. Boston rundbord

Boston rundt spisebord eller barbord i 30mm tyk egetræsplanke, med røg oliebehandling. Bordet måler ø80 så det er ikke det største bord, men det er rigtig godt at bruge i en mindre lejlighed, hvor der måske ikke er så meget plads at gøre med.

Mål: 3xØ80cm cm

Farve: Hvid olieret

OBS pris er eksl. stel - stel købes seperat.

Pris: 2995 kr

 

Fe

2. Boston rundbord

Boston rundt spisebord eller barbord i 30mm tyk egetræsplanke, med natur oliebehandling. Bordet måler ø80 så det er ikke det største bord, men det er rigtig godt at bruge i en mindre lejlighed, hvor der måske ikke er så meget plads at gøre med.

Mål: 3xØ80cm cm

Farve: Natur olieret

OBS pris er eksl. stel - stel købes seperat

Pris: 2995 kr

 

Iekqbqog

3. Boston rundbord

Boston rundt spisebord eller barbord i 30mm tyk egetræsplanke, med hvid oliebehandling. Bordet måler ø80 så det er ikke det største bord, men det er rigtig godt at bruge i en mindre lejlighed, hvor der måske ikke er så meget plads at gøre med.

Mål: 3xØ80cm cm

Farve: Hvid olieret

OBS pris er eksl. stel - stel købes seperat

 Pris: 2995 

Eunnk2pa

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt