Rundt bord | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Tgycrugg

Rundt bord

Leder du efter et nyt rundt bord til stuen eller måske terrassen? Så er du kommet det helt rigtige sted hen, vi har stort udvalg af runde borde. Et rundt bord fra Møbelstrøm.dk er typisk lavet i egetræ eller douglas træ, som er blevet olieret i en miljøgodkendt bordpladeolie. Et smukt rundt bord i spisestuen er blevet meget populære for deres smukke, naturlige udtryk. Hos Møbelstrøm.dk laver vi vore egen serie af runde borde. Vi laver dem i vores eget værksted i Aalborg, og varetager hele processen fra rå planker til det færdige bord. Vi tager endda imod custom made bestilling, hvis du har særlige ønsker til størrelse, træsort eller olie, men det kommer der mere om senere.

3 gode grunde til at vælge et rundt bord

1. Du kommer til at sidde tættere på dine gæster, det vil både dine gæster og dig selv værdsætte. 

2. Du vil typisk kunne sidde flere omkring et rundt bord.

3. Du kan få custom made lavet et rundt bord.

Rundt bord erhverv 

Runde borde er utrolig populære, og det er ikke kun til private hjem, derfor sælger vi også runde borde til din virksomhed. Det kan fx være restauranter, cafeer, kontorer mm. Plankerne er rustikke og giver fx en cafe et rustikt udtryk, som samtidig er moderne og stilfuldt. Det er også blevet mere populært at få naturprodukter ind på arbejdspladsen. Det skaber ro, elegance og godt humør at være omgivet af naturprodukter, mellem computerskærmen og en hektisk hverdag.

Læs mere om erhverv her.

Custom made rundt bord

Skulle det ske at vi ikke har et rundt bord, i de mål eller design som du leder efter. Så kan du også få lavet et custom made rundt bord. Der kan du helt selv bestemme hvilket mål, nuance og materiale dit nye rund bord skal laves i. På den måde kan vi lave dit bord lige præcis som du ønsker det, så det passer perfekt ind hjemme hos dig.

Læs mere om vores custom made service her.

Vores udvalg af runde borde

Hos Møbelstrøm.dk kan du finde rundborde i træ, rundt bord med laminat, og rundt bord i egetræ. Om det er stort eller småt, rundt eller firkantet, har ekstra hylder eller ej, så skal det indgå som en naturlig del af indretningen i resten af rummet. Derfor har vores sortiment en blanding af stilarter, materialer og funktionalitet og vi har fokus på høj kvalitet, skarpe priser og gratis fragt.

Læs også vores blogindlæg runde spiseborde til boligen her.

Rundborde
Vcfe

Herunder kan du se vores 3 mest solgte rundborde lige nu.

Karlstad spisebord

Spisebord / Laminat top / Ø100

3.995,00 kr.

Bamble spisebord

Spisebord / Massiv røget egetræ / Ø100

4.995,00 kr.
15% rabat
EUnnk2PA.jpeg

Rundbord Ø80

Rundbord / Egetræ / Uden bordstel

2.995,00 kr. 2.545,75 kr.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt