Rustikke bænke | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Mandisa Bnk Natur

Rustikke bænke

Er du på jagt efter en ny bænk til entreen eller måske en ny bænk til terrassen. Så er du kommet det helt rette sted hen, vi har et småt men godt udvalg af unikke flotte bænke til hjemmet. Vores bænke er typisk lavet ud af massive egetræsplanker eller douglas planker. 

En eksklusive, og rustik bænk som enten er udformet i egetræ eller douglas træ og behandlet til at modstå vind og vejr. Vores bænke er perfekte til enten at nyde solen på terrassen eller til en ekstra sideplads i entreen til når du tager sko på. Vores douglas bænke er udskåret af en massiv Douglas planke. Det giver et smukt og naturligt udtryk til entréen, haven eller terrassen. Træbænkene er med metal stel, og giver et indtryk af flot, fransk landstil. Vores bænke kan både bruges indenfor samt udenfor. En bænk fra Møbelstrøm.dk er lavet ud af en massiv douglas eller egetræsplanke, som er blevet høvlet, slebet og derefter olieret i den olie du ønsker.

Custom made bænk

Skulle det ske vi ikke har en bænk i de mål eller nuance som du leder efter, så tilbyder vi også custom made bænke. Det betyder altså at du helt selv kan bestemme hvilket design, hvilken nuance og hvilken træsort din nye bænk skal laves i. Kort sagt du kan helt selv designe din nye bænk, så den passer perfekt ind hjemme hos dig.

Læs mere om vores custom made service her.

Herunder kan du se vores 4 mest populære bænke.

Læs også vores blogindlæg flotte bænke til boligen her.

Forside
Cx

1. Mandisa bænk

Håndlavet bambus bænk til både indendørs- og udendørsbrug fra Lene Bjerre. Inviter naturen ind i dit liv på en unik og anderledes måde med denne Mandisa bænk som måler L120xB33xH48 cm. Mandisa er en 100% organisk og bæredygtig møbelserie, hvor hvert enkelt møbel er håndlavet i bambus af den højeste kvalitet. Inkorporer derfor et naturligt element i dit hjem eller på din terrasse, med denne eksotiske bambus bænk og krydr de klassiske elementer med et naturligt møbel. Bemærk: Det er vigtigt at behandle sine udendørs bambusmøbler, for at bevare den smukke naturfarve. Aftør jævnligt dine bambusmøbler med en fugtig klud og en smule organisk natursæbe, som er beregnet hertil. Behandl dem gerne om foråret og efteråret, med en olie eller en transparent træbeskyttelse, som er beregnet specifikt til bambusmøbler og opbevar dine bambusmøbler indendørs gennem vinterens kolde og våde måneder. Undgå generelt at lade dine bambusmøbler stå ude i direkte sol eller regn.

Pris: 599 kr

Bænke
Mandisa Bnk Natur

2. Mandisa bænk

Håndlavet hvid bambus bænk til både indendørs- og udendørsbrug fra Lene Bjerre. Inviter naturen ind i dit liv på en unik og anderledes måde med denne Mandisa bænk som måler L120xB33xH48 cm. Mandisa er en 100% organisk og bæredygtig møbelserie, hvor hvert enkelt møbel er håndlavet i bambus af den højeste kvalitet. Inkorporer derfor et naturligt element i dit hjem eller på din terrasse, med denne eksotiske bambus bænk og krydr de klassiske elementer med et naturligt møbel. Bemærk: Det er vigtigt at behandle sine udendørs bambusmøbler, for at bevare den smukke naturfarve. Aftør jævnligt dine bambusmøbler med en fugtig klud og en smule organisk natursæbe, som er beregnet hertil. Behandl dem gerne om foråret og efteråret, med en olie eller en transparent træbeskyttelse, som er beregnet specifikt til bambusmøbler og opbevar dine bambusmøbler indendørs gennem vinterens kolde og våde måneder. Undgå generelt at lade dine bambusmøbler stå ude i direkte sol eller regn.

Pris: 1295 kr

Bænke
Mandisa Bnk Hvid

3. Bænk

Denne fantastiske bænk er lavet ud af en Douglas planke, som er blevet høvlet og slebet ned og derefter fået en omgang natur oliering, denne bænk er til den kræsne køber. Vores bænke bliver håndlavet på vores værksted, der er også mulighed for at få lavet en bænk efter mål, kun din fantasi og vores evner sætter grænser.

Dette er en bestillingsvarer, hvorfra vi har den længere leveringstid.

Pakken indeholder 4 stk ben som vist på billedet.

Mål:

Længde: 100 cm

Bredde: 25 cm

Tykkelse: 2 cm

Pris: 995 kr

Bænke
Dwqd32

4. Rustik bænk

Denne bænk er lavet ud af en Douglas planke, som er blevet høvlet og slebet ned og derefter fået en dark coco oliering. Vores bænke bliver håndlavet på vores danske værksted, det er også en mulighed af få custom made en bænk, kun din fantasi og vores evner sætter grænser.

Send os en mail på info@mobelstrom.dk hvis du ønsker en bænk efter andre mål.

Pakken indeholder 4 stk ben som vist på billedet.

Mål:

Længde: 100 cm

Bredde: 29 cm

Tykkelse: 3 cm

Pris: 1195 kr

Bænke
Cx (1)

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt