Rustikt plankebord til hjemmet | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Fewcewc4

Rustikke plankeborde til hjemmet

Unikke plankeborde

Et plankebord er ikke blot et bord, det vil blive din ven igennem de næste mange år, hvis du kender disse 3 tricks. Et plankebord skal nemlig vedligeholdes, det er ligemeget om dit plankebord er af egetræsplanker eller douglas planker, det skal stadigvæk vedligeholdes. Vores plankeborde er typisk lavet ud af douglas planker eller egetræsplanker, det er den træsort vi syntes som er bedst til plankeborde.

Se vores vedligeholdelseguide til plankeborde her

Plankebord

Vi har plankeborde i faste mål, som vi typisk kan levere indenfor 2-5 hverdage. Ønsker du derimod et plankebord efter mål så er dette også muligt, du kan altså helt selv bestemme hvilket mål dit nye plankebord skal have, det er smart, fordi vi på den måde kan være sikre på du ikke for et bord som ligner naboens, og det passer ind hjemme hos dig.

Hvis du vil have et helt unikt plankebord, så tilbyder vi også custom made plankeborde, der bestemmer du altså selv mål, nuancen og materiale. Så kan du få dit nye plankebord lige som du havde i tankerne, til en pris alle kan være med på, vi har nemlig nogle af danmarks bedste priser også.

Læs mere om vores custom made service her

Skal du dog bruge et plankebord hurtigt, så kan du altid vælge en af vores faste modeller. Vi har altid nogle plankeborde til udstilling i vores showroom, som du kan komme og se, og hvis du ha trailer med kan du også få et plankebord med hjem, hvis du ønsker det. Vores faste modeller går lige fra rustikke plankeborde til nordiske plankeborde.

Se alle vores unikke plankeborde lige her:

 

sEfB6Wcw.jpeg

Jeg har samlet herunder vores 3 mest solgte plankebord

 

1. Håndlavet plankebord

Smukt og elegant plankebord, som er lavet ud af 3 massive douglas planker. Plankerne er blevet høvlet derefter slebet og til sidst fået en dark coco oliering.

Hvis du har et ønske om et af vores plankeborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Vælg nederst om du ønsker lak eller voksbehandling på dit plankebord, så det er vandafvisende.

Bordet er inkl bordben.

Mål:

Længde: 150 cm

Bredde: 80 cm 

Tykkelse: 3 cm

Pris: 2995 kr

 

Plankeborde
dwqd.jpg

2. Håndlavet plankebord

Smukt og elegant plankebord, som er lavet ud af 3 massive douglas planker. Plankerne er blevet høvlet derefter slebet og til sidst fået en sort oliering.

Hvis du har et ønske om et af vores plankeborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Vælg nederst om du ønsker lak eller voksbehandling på dit plankebord, så det er vandafvisende.

Bordet er inkl bordben.

Mål:

Længde: 150 cm

Bredde: 80 cm 

Tykkelse: 3 cm

Oliering: Sort

Pris: 2995 kr

Plankeborde
dwqdq.jpg

3. Håndlavet plankebord

Plankebord af hvide olierede egetræsplanker med natur bølget skrå kanter. Pladen er to delt. Dette plankebord vil holde hele din levetid, og være med på din rejse igennem livet.

Inklusiv x ben som på billedet.

 

Mål:

Længde: 200 cm

Bredde: 95 cm

Tykkelse: 3 cm

Farve: Hvid olieret

Pris: 4995 kr

Plankeborde
fewcewc4.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt