Skræddersyet møbler efter mål | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Wqdwq 14.35.42

Skræddersyet møbler efter mål

Hos Møbelstrøm kan du få håndlavet møbler efter mål, det betyder altså du helt helt bestemmer hvilke mål, design og nuance dit nye møbel skal have.  Læs mere om vores møbler efter mål lige her. Vi har selvfølgelig også masser af møbler i faste modeller på lager, dem kan du se lige her. De kan som regel sendes efter blot 1 hverdag og du vil modtage dine nye møbler indenfor 1-3 hverdage.

Et flot og rustikt plankebord tager den traditionelle nordisk indretning til nye højder, og giver din indretning i hjemmet det sidste pift. Samtidig er et plankebord den perfekte løsning til den miljøbevidste forbruger. Vi bruger naturlige materialer i vores sortiment, som er langtidsholdbare og bæredygtige. Samtidig er vores priser konkurrencedygtige, det betyder, du får et plankebord af høj kvalitet til en billig pris.

Møbler efter mål til din virksomhed

Skræddersyet møbler er utrolig populære, ikke kun til private hjem, derfor sælger vi også møbler efter mål til din virksomhed. Du kan få lige præcis det møbel du ønsker, det er kun din fantasi og være evner som sætter grænsen. Hvis du syntes det lyder som noget for din virksomhed, så kontakt og endelig og få en snak om din ide. Det kan fx være restauranter, cafeer, kontorer mm. Plankerne er rustikke og giver fx en cafe et rustikt udtryk, som samtidig er elegant og stilfuldt. Det er også blevet mere populært at få naturprodukter ind på arbejdspladsen. Det skaber ro, elegance og godt humør at være omgivet af naturprodukter, mellem computerskærmen og en hektisk hverdag. Ring og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed. 

Altid det gode håndværk

Hos Møbelstrøm sætter vi stor pris på det gode håndværk. Vi håndlaver hvert møbel og specialfremstiller på mål, så dit nye møbel passer perfekt ind netop hjemme hos dig. Alle vores møbler efter mål er håndlavet, og det er samarbejdet med træets struktur og årer, som gør hvert enkelt møbel til noget særligt. Vi udvælger de smukkeste planker, og sørger altid for at vende de værste knaster og fejl væk fra synlige overflader. Vores møbler efter mål er typisk lavet ud af egetræ eller douglas planker.

Læs også vores artikel skræddersyet plankeborde efter mål her.

Jeg har lavet en liste med møbler efter mål vi har haft lavet, lad os komme i gang!

Custom made lavet sofabord

Kunden ønskede sig et sofabord, som både var elegant men også utrolig hårdfør, da de har mange børn og det godt kan gå lidt stærkt nogle gange. Så vi byggede et sofabord i massive douglas planker, som blev dark coco olieret og til sidst lakeret i en mat lak.

IMG_3819.JPG

Custom made plankebord

Kunden ønskede sig et plankebord, hvor hun kan invitere hele familien på middag, og de alle kan sidde der samlet og hygge sig. Vi byggede dette fantastiske plankebord i douglas planker, som er blevet valnød olieret. Der kan sidde 12 personer rundt om dette bord.

IMG_3519.JPG

Custom made tv-bord

Vores kunde ønskede sig et tv-bord, som der ikke ligner naboens. Så jeg gik i gang med at tegne et design ud fra vores kundes ønsker og vi endte ud med dette unikke tv-bord, som der helt sikkert ikke ligner naboens.

IMG_3266.JPG

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt