Skræddersyet plankeborde efter mål | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Img 2932 Fotorefewfw

Skræddersyet plankeborde efter mål

Vores plankeborde er blevet meget populære for deres smukke, naturlige look. Hos Møbelstrøm laver vi vores egen serie af plankeborde. Vi laver dem i vores eget værksted, og varetager hele processen fra rå planker til færdigt bord. Du kan endda få plankebord efter mål hos os, det betyder du helt selv bestemmer hvilket mål du ønsker dit nye bord i. Læs mere om vores plankeborde efter mål. Vi har selvfølgelig også nogle plankeborde i faste modeller på lager, dem kan du se lige her. De kan som regel sendes efter blot 1 hverdag og du vil modtage dit nye bord indenfor 1-3 hverdage.

Et flot og rustikt plankebord tager den traditionelle nordisk indretning til nye højder, og giver din indretning i hjemmet det sidste pift. Samtidig er et plankebord den perfekte løsning til den miljøbevidste forbruger. Vi bruger naturlige materialer i vores sortiment, som er langtidsholdbare og bæredygtige. Samtidig er vores priser konkurrencedygtige, det betyder, du får et plankebord af høj kvalitet til en billig pris.

Plankebord efter mål til din virksomhed

Plankeborde er utrolig populære, ikke kun til private hjem, derfor sælger vi også plankeborde efter mål til din virksomhed. Det kan fx være restauranter, cafeer, kontorer mm. Plankerne er rustikke og giver fx en cafe et rustikt udtryk, som samtidig er elegant og stilfuldt. Det er også blevet mere populært at få naturprodukter ind på arbejdspladsen. Det skaber ro, elegance og godt humør at være omgivet af naturprodukter, mellem computerskærmen og en hektisk hverdag. Ring og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed. 

Altid godt håndværk

Hos Møbelstrøm sætter vi stor pris på det gode håndværk. Vi håndlaver hvert plankebord og specialfremstiller på mål, så dit plankebord passer perfekt ind netop hjemme hos dig. Alle vores plankeborde er håndlavet, og det er samarbejdet med træets struktur og årer, som gør hvert enkelt bord til noget særligt. Vi udvælger de smukkeste planker, og sørger altid for at vende de værste knaster og fejl væk fra synlige overflader. Vores plankeborde er typisk lavet ud af egetræ eller douglas planker.

Vi tester vores overflade mod vand, se med her:

Læs også vores artikel plankeborde efter mål her.

Jeg har lavet en liste med vores 3 mest solgte plankebord, se med nedenfor!

1. Plankebord 4 personers

Smukt og elegant plankebord, som er lavet ud af 3 massive douglas planker. Plankerne er blevet høvlet derefter slebet og til sidst fået en dark coco oliering.

Hvis du har et ønske om et af vores plankeborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Vælg nederst om du ønsker lak eller voksbehandling på dit plankebord, så det er vandafvisende.

Bordet er inkl bordben.

Mål:

Længde: 150 cm

Bredde: 80 cm 

Tykkelse: 3 cm

Pris: 2995 kr 

Se plankebordet lige her:

Plankeborde
dwq.jpg

2. Plankebord 6 personers

Plankebord af natur olieret egetræplanker. Pladen er to delt. Dette plankebord vil holde hele din levetid, og være med på hele din rejse igennem livet. Egetræ er rigtig godt at lave plankeborde ud af, fordi det har et utrolig smukt åre mønster gennem planken, og så er det utrolig hårdfør.

Inklusiv x som på billedet, hvis du ønsker andre ben til dit plankebord er det også muligt, du skal blot sende mig en mail info@mobelstrom.dk med hvilket ben du ønsker så notere jeg det ned i din ordre.

Mål:

Længde: 200 cm

Bredde: 95 cm

Tykkelse: 4 cm

Farve: Natur olieret

Vægt: 55 kg

Pris: 4995 kr 

Se mere til plankebordet lige her:

Plankeborde
feqw.jpeg

3. Plankebord 6 personers

Plankebord af røg olieret egetræplanker. Pladen er to delt. Dette plankebord vil holde hele din levetid, og være med på din rejse igennem livet. Egetræ er rigtig godt at lave plankeborde ud af, fordi det har et utrolig smukt åre mønster gennem planken, og så er det utrolig hårdfør.


Inklusiv x som på billedet, hvis du ønsker andre ben til dit plankebord er det også muligt, du skal blot sende mig en mail info@mobelstrom.dk med hvilket ben du ønsker så notere jeg det ned i din ordre.

Mål:

Længde: 200 cm

Bredde: 95 cm

Tykkelse: 4 cm

Farve: Røg olieret

Vægt: 55 kg

Pris: 4995 kr 

Se mere til plankebordet lige her:

Plankeborde
dwqdw.jpeg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt