Skriveborde til hjemmekontoret | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Luca Bravo 9L 326Fiszk Unsplash

Skriveborde til hjemmekontoret

Skriveborde er hjemmekontorets hjerte, det er der vi udtænker vores geniale planer, og det er der vi for vores arbejde lavet. Derfor skal skriveborde også være utrolig komfortable, det skal båder være elegant men også komfortable at sidde ved i flere timer af gangen.

Skriveborde er kendt for deres elegante, naturlige look. Hos Møbelstrøm.dk laver vi vores egen serie af skriveborde. Vi producere dem i vores eget værksted, og varetager hele processen fra rå planker til færdige skrivebord. Dette udvalg af skriveborde, er en bestillingsvarer. Vores skriveborde er typisk lavet ud af egetræs planker, som først er blevet høvlet, derefter slebet og til sidst olieret.

Rustikke skriveborde tager traditionel nordisk indretning til nye højder, og giver din indretning i hjemmet det sidste pift. Samtidig er skriveborde efter mål den perfekte løsning til den miljøbevidste forbruger. Vi bruger naturlige materialer i vores sortiment, som er langtidsholdbare og bæredygtige. Samtidig er vores priser konkurrencedygtige, det betyder, du får et bord af høj kvalitet til en billig pris.

Skulle det ske vi ikke har et skrivebord, i den størrelse som du leder efter. Så tilbyder vi også custom made skrivborde, det betyder altså at du helt selv kan bestemme hvilket mål, nuance og materiale dit nye skrivebord skal laves i. Lyder det intressant for dig, så kan du læse mere om vores custom made service her.

Herunder har jeg samlet vores mest populære skrivborde.

Læs også vores artikel skriveborde med skuffer her.

Fwfewf4

1. Skrivebord Washington

Skrivebord model Washington, er fremstillet i linoleum på MDF plader uden skarpe kanter og massive egetræs ben. De skrå ben giver sammen med den bløde bue, bordet et let og elegant udtryk i klassisk nordisk stil. Skrivebordet kan bruges sammen med mange forskellige stilarter, da det er let i sin form.

Dette skrivebord egner sig også glimrende til at stå frit i rummet, da den er pæn fra alle sider.

Et skrivebord med linoleum er særdeles smukt og eksklusiv.
Linoleum er et meget spændende og miljøvenligt produkt, fremstillet af naturens egne materialer som bla. harpiks, linolie, kalk og træ mel. Det organiske materiale danner tilsammen en smuk og stærk overflade, som har et fantastisk levende udseende.
Vælger du et skrivebord i linoleum får du et bord som er slidstærkt, hygiejnisk, vandafvisende og lyddæmpende.

Et skrivebord fra Møbelstrøm er produceret i Danmark, af håndværkere der fører den stolte danske tradition for kvalitets møbler videre, og som følger møblerne fra start til slut.

Skrivebordet er i dag blevet en del af mange danskeres hjem, da der ofte arbejdes hjemmefra. Det er derfor skønt når design og klassisk håndværk med fornemmelse for form og funktion, går hånd i hånd.

Detaljer:

Mål: Højde: 72 cm

Benbehandling: Klar olie

Ønsker du en anden størrelse på bordet, så send os gerne en mail med dine ønsker, så regner vi en pris til dig.

Pris: 4995 kr

Dwqd32

2. Skrivebord Baltimore

Vi arbejder mere og mere hjemmefra og derfor er skrivebordet i dag blevet et møbel som de fleste har stående. Derfor er det skønt når design og klassisk dansk håndværk med fornemmelse for form og funktion, går hånd i hånd og det gør det med dette flotte Baltimore skrivebord.

Der er lavet “stop” på skuffen, så den ikke kan trækkes helt ud. Skrivebordet er med sine rene linjer og simple design, et bord der passer ind i mange stilarter. De skrå massive ben er en fin detalje der giver bordet kant uden at miste det rene udtryk.

Møbelstrøm bruger udelukkende massiv træ fra certificerede skove som gavner miljøet, klimaet, dyre og planteliv.

Træ er et naturmateriale, og et skrivebord af massiv træ vil altid være unik. Åretegninger og knaster er en del af træets natur, og derfor vil der ikke være to skriveborde der kan blive helt ens. Massive plader kan blive let bugtede og få synlige “vindridser”, som er små revner mellem årerne. Disse er uden betydning for holdbarheden. Hvis man ønsker at lukke sådanne små revner, kan man anvende en egnet trækit.

Et skrivebord fra Møbelstrøm er  produceret i Danmark, af håndværkere der fører den stolte danske tradition for kvalitets møbler videre, og som følger møblerne fra start til slut.

Skrivebordet er behandlet med hvidtonet sæbe, men kan også leveres med klar olie. (Hvis du ønsker klar olie, skriver du blot dette i kommentarfeltet ved bestilling).

Højde på bordet:  73 cm

Ønsker du en anden størrelse på bordet, så send os gerne en mail med dine ønsker, så regner vi en pris til dig.

Pris: 5995 kr

Dwqf4

3. Skrivebord Diamond

Vores skriveborde kan bruges overalt og kan også bruges som spisebord. Det er med sin stærke overflade velegnet til daglig brug, som skrivebord til hjemmekontoret, på børneværelset eller til teénageværelset…

Skrivebord Diamond Black er fremstillet i kvalitets højtrykslaminat og MDF plader uden skarpe kanter og massive egetræsben. De skrå ben giver bordet et let og elegant udtryk.

Møbelstrøm skriveborde er dansk designede og produceret i Danmark. De kan tilpasses til dit hjem og dine behov og bliver derfor ordreproduceret. Leveringstiden er 4-6 uger.

Bordet er af meget høj kvalitet, og har derfor en lang levetid.

Mål: 

Længde: 100 cm

Dybde: 60 cm 

Højde: 72 cm

Pris: 3395 kr

Dwqd3

4. Skrivebord Dallas

Det er med sin stærke overflade velegnet til daglig brug, som skrivebord til hjemmekontoret, på børneværelset eller til teénage værelset…

Skrivebordet er fremstillet i kvalitets højtrykslaminat og MDF plader uden skarpe kanter og massive egetræsben. De skrå ben giver sammen med den bløde bue, bordet et let og elegant udtryk i klassisk nordisk stil. Skrivebordet kan bruges sammen med mange forskellige stilarter, da det er lyst og let i sin form.

Et skrivebord fra Møbelstrøm er produceret i Danmark, af håndværkere der fører den stolte danske tradition for kvalitets møbler videre, og som følger møblerne fra start til slut.

Skrivebordet er i dag blevet en del af mange danskeres hjem, da der ofte arbejdes hjemmefra. Det er derfor skønt når design og klassisk håndværk med fornemmelse for form og funktion, går hånd i hånd.

Højde: 72 cm

Pris: 3995 kr

Dwqd32 (1)

5. Skrivebord Boston

Et skrivebord fra Møbelstrøm er produceret i Danmark, af håndværkere der fører den stolte danske tradition for kvalitets møbler videre, og som følger møblerne fra start til slut.

Skrivebordet er i dag blevet en del af mange danskeres hjem, da der ofte arbejdes hjemmefra. Det er derfor skønt når design og klassisk håndværk med fornemmelse for form og funktion, går hånd i hånd.

Model Boston er fremstillet i massiv eg og fåes med forskellige overfladebehandlinger. Med hylden under bordpladen kan den bærbare hurtigt ryddes væk og opladeren kan opbevares ved siden af.  Der er også fin plads til magasiner m.m. Skrivebordet er med sine rene linjer og simple design, et bord der passer ind i mange stilarter. De skrå massive ben er en fin detalje der giver bordet kant uden at miste det rene udtryk. Lækkert design, der matcher den nordiske stil rigtig flot.

Mål: 

Længde: 130 cm 

Dybde: 60 cm

Højde: 72 cm

Pris: 5695 kr

Dwxwq

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt