Smarte træborde til hjemmet | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Sophia Baboolal Z Res7dzd5e Unsplash

Smarte træborde til hjemmet

Hvis du er den type der elsker at invitere vennerne og familien på hyggelige middagsselskaber og aftener? Så skal der også være plads til alle dine gæster rundt omkring dit spisebord.

Det moderne 
Hvis du er leder efter noget andet end det klassiske træbord, så er der masser af andre spændende materialer som linoleum, bambus og smuk marmor, at vælge mellem i vores sortiment.
Her får du både nogle smukke, unikke farver og strukturer i de flotte naturmaterialer, samt en bordplade, der ikke er så sart, som mange træsorter kan være.

Det rustikke 
Det rustikke træbord i massivt træ er uden tvivl en drøm for mange husejere, men det kræver også en spisestue i en vis størrelse. Hvis du ikke har plads til det rustikke spisebord, men gerne vil have ekstra plads, når du har mange gæster, så prøv at finde et bord med tillægsplader. 
Husk dog altid, at dine tillægsplader ikke vil få samme slitage som resten af træbordet, og det er derfor en god idé med ekstra pleje til dit bord, så bordet fremstår så ensartet som muligt, når pladerne er i. 

Det runde 
Hvis du vælger det runde træbord, vil det helt naturligt blive spisestuens midtpunkt. Det runde bord vil passe godt ind i en mindre spisestue, og du vil måske ikke have plads til så mangegæster. Men til gengæld er dine gæster garanteret hygge og nærvær, når de samles om det runde træbord. 
Uanset hvilket bord du er til, så husk dog altid, at dine spisebordsstole også skal passe dertil, både i højden men også i stilen, og her kan du med fordel vælge stole, hvis ben matcher til bordbenene for et stilrent look.

Custom made

Skulle det ske vi ikke har et træbord, i den størrelse du leder efter. Så tilbyder vi også custom made træborde, det betyder altså at du helt selv kan bestemme hvilket mål, nuance og materiale dit bord skal laves i.

Herunder kan du se vores 4 mest populære træborde.

Læs også vores artikel hvordan vedligeholder jeg min træmøbler her.

Habpssxq

1. Boston træbord

Boston rundt spisebord eller barbord i 30mm tyk egetræsplanke, med røg oliebehandling. Bordet måler ø80 så det er ikke det største bord, men det er rigtig godt at bruge i en mindre lejlighed, hvor der måske ikke er så meget plads at gøre med.

Mål: 3xØ80cm cm

Farve: Hvid olieret

OBS pris er eksl. stel - stel købes seperat.

Pris: 2995 kr

Qsyqqb9w

2. Paris træbord

Sofabord i massiv eg, flot og stilrent sofabord i sæbebehandlet eg.

Et sofabord som aldrig går af mode og som har karakter. Når du bruger din fantasi og kreativitet, kan et sofabord blive stuens vigtigste møbel og en investering, der skaber glæde og hygge mange år frem i tiden.

Mål: 70×120 cm

Møbelstrøm sofaborde er dansk designede og produceret i Danmark. De kan tilpasses til dit hjem og dine behov og bliver derfor ordreproduceret. Leveringstiden er 4-6 uger.

Bordet er af meget høj kvalitet, og har derfor en lang levetid.

Ønsker du et tilbud på et sofabord specielt lavet til dig ? – Så send os en mail på info@mobelstrom.dk, eller kontakt os HER så laver vi en pris til dig på dit unikke sofabord.

Pris: 4395 kr

Dwqd32d23

3. Planke træbord

Smukt og elegant plankebord, som er lavet ud af 2 massive egetræs planker. Plankerne er blevet høvlet derefter slebet og til sidst fået en dark coco oliering.

Hvis du har et ønske om et af vores plankeborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Vælg nederst om du ønsker lak eller voksbehandling på dit plankebord, så det er vandafvisende.

Bordet er inkl bordben.

Mål:

Længde: 300 cm

Bredde: 95 cm 

Tykkelse: 3 cm

¨De

4. Sildebens træbord

Smukt og elegant sildebensbord, som er lavet ud af egetræs planker. Plankerne er blevet høvlet derefter slebet og til sidst fået en antracitgrå oliering.

Hvis du har et ønske om et af vores sildebensborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Vælg nederst om du ønsker lak eller voksbehandling på dit sildebensbord, så det er vandafvisende.

Bordet er inkl valgfri bordben.

Mål:

Længde: 200 cm

Bredde: 100 cm 

Tykkelse: 4 cm

Img 2158

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt