Studiebolig - 5 must haves | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Andrew Barrowman Kh2s5bdwxi Unsplash

Studiebolig - 5 must haves

 

Når man studere og bor i en studiebolig, så har man som regel ikke den største lejlighed blandt vennerne. Men det behøver ikke altid at være noget skidt, det er nemlig en del nemmere at indrette en mindre lejlighed hyggeligt og funktionelt. I stedet for at skulle investere i en masse møbler for at fylde alt pladsen ud i et stort hus, ja så skal du kun investere i nogle få kvalitets møbler, som har mere end 1 funktion i boligen.

Et funktionelt møbel kan for eksempel være et bord, som du om dagen kan bruge som skrivebord og så bruge det som spisebord om aften til aftensmaden.

Det første must have møbel må være et skrivebord hvis man er studrende, og derefter kommer sofabordet til at slå benene op efter lektierne.

Jeg har i denne artikel samlet vores 5 must have til studieboligen.

1. Dallas skrivebord

Det er med sin stærke overflade velegnet til daglig brug, som skrivebord til hjemmekontoret, på børneværelset eller til teénage værelset…

Skrivebordet er fremstillet i kvalitets højtrykslaminat og MDF plader uden skarpe kanter og massive egetræsben. De skrå ben giver sammen med den bløde bue, bordet et let og elegant udtryk i klassisk nordisk stil. Skrivebordet kan bruges sammen med mange forskellige stilarter, da det er lyst og let i sin form.

Et skrivebord fra Møbelstrøm er produceret i Danmark, af håndværkere der fører den stolte danske tradition for kvalitets møbler videre, og som følger møblerne fra start til slut.

Skrivebordet er i dag blevet en del af mange danskeres hjem, da der ofte arbejdes hjemmefra. Det er derfor skønt når design og klassisk håndværk med fornemmelse for form og funktion, går hånd i hånd.

Højde: 72 cm

Pris: 3995 kr

d.jpg

2. Paris sofabord

Sofabord i massiv eg, flot og stilrent sofabord i sæbebehandlet eg.

Et sofabord som aldrig går af mode og som har karakter. Når du bruger din fantasi og kreativitet, kan et sofabord blive stuens vigtigste møbel og en investering, der skaber glæde og hygge mange år frem i tiden.

Mål: 70×120 cm

Møbelstrøm sofaborde er dansk designede og produceret i Danmark. De kan tilpasses til dit hjem og dine behov og bliver derfor ordreproduceret. Leveringstiden er 4-6 uger.

Bordet er af meget høj kvalitet, og har derfor en lang levetid.

Ønsker du et tilbud på et sofabord specielt lavet til dig ? – Så send os en mail på info@mobelstrom.dk, eller kontakt os HER så laver vi en pris til dig på dit unikke sofabord.

Pris: 4395 kr

ew.jpg

3. Cambridge kontorstol

En enkel og robust kontorstol til en fastholdt pris. CAMBRIDGE-modellen er højdejusterbar og drejer 360 ° og ikke glemmer ryglænet! En behagelig og behagelig model til daglig brug af 3 til 6 timer.

Højde: 119 cm

Bredde: 66 cm

Materiale: Textil

Pris: 1095 kr

dwqd.jpg (1)

4. Mia spisebordsstol

Mias spisebordsstol med kunstlæder sæde og robuste ben i hvid olieret eg. Benene har runde kanter, og giver stolen et rigtig flot udtryk.

Højde: 83 cm

Bredde: 53 cm

Siddehøjde: 49 cm

Farve: Hvidt sæde, ben i hvid olieret eg

Vægt: 7,5 kg

Belastning: 100 kg

Pris: 495 kr

dwqd.jpg (2)

5. Tambora loftlampe

Den traditionelle, brede cylindriske lampeskærm kombineres med et klogt farvet plastmateriale for at give en fantastisk effekt. TABORA understøttes af en diskret elektrisk ledning inde i en gennemsigtig plastkappe. Det er et ægte alsidigt stykke med et let højdejusteringssystem.

Højde: 29 cm

Bredde: 50 cm

Materiale: metal

Pris: 995 kr

dwq.jpg (1)

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt