Stue inspiration | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Andrew Barrowman Kh2s5bdwxi Unsplash

Stue inspiration

Har du lige købt dit nye hus, eller måske din nye lejlighed. Så skal du bruge nogle møbler til at indrette de forskellige rum. Derfor har jeg lavet denne artikel, hvor jeg har samlet en masse flotte møbler, som er god til at indrette dit nye hjem. Så du nemt og hurtigt kan få inspiration til at indrette hjemmet.

Når du skal indrette din stue, kan det være en rigtig god ide at tegne en skitse over rummet uden møbler. Så kan du nemlig sætte dig ned med en kop kaffe og stille og roligt tegne møbler ind på skitsen, som du ved du ikke kan undvære. Og så kan du investere i de møbler som er på din skitse, så har du et overblik over hvilket møbler du skal have.

Der er nogle få møbler som bare er et must at have i boligen, for eksempel er det et must at have et spisebord i spisestuen eller køkkenet. Og dertil hører spisebordstole også til, for at kunne bruge dit nye spisebord. 

Ønsker du at ommøblerer din stue? Måske skal lysindfaldet ændres? Eller ønsker du at skifte alle dine møbler ud? Møbelstrøm.dk giver dig inspiration til at indrette ligenøjagtigt den stue, du gerne vil skabe. Vi skriver ikke blot boligindlæg fra designrigtige danskeres hjem, men også om alt muligt tilbehør til stuen; spiseborde, spisebordslamper, plankeborde, interiør. Vi hjælper dig med at at få din stue til at se elegant, smuk og sprød ud. 

Custom made møbler

Skulle det ske vi ikke har det møbel du leder efter, så tilbyder vi også custom made møbler, det betyder altså at du helt selv kan bestemme design, materiale og mål på dit nye møbel. På den måde for du et møbel hjem til dig som ingen andre har, og sådan kan man få sin indretning unik.

Herunder har jeg samlet 8 gode møbler til at indrette stue.

Læs også vores blogindlæg gode møbler til indretning af stue her.

43T

1. Spisebord

Smukt og elegant spisebord, som er lavet ud af en massive egetræs plade som bund. Hvorefter der er blevet monteret egetræsplanker planker med linoleum på. Dette spisebord er utrolig hårdfør og kan sagtens holde til at blive spildt på osv.

Hvis du har et ønske om et af vores spiseborde i et andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Bordet er inklusiv bordben som vist på billedet.

Mål:

Længde: 150 cm

Bredde: 80 cm

Tykkelse: 3 cm

Pris: 2995 kr

Image4 Fotor

2. Sildebensbord

Smukt og elegant sildebensbord, som er lavet ud af egetræs planker. Plankerne er blevet høvlet derefter slebet og til sidst fået en antracitgrå oliering.

Hvis du har et ønske om et af vores sildebensborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Vælg nederst om du ønsker lak eller voksbehandling på dit sildebensbord, så det er vandafvisende.

Bordet er inkl valgfri bordben.

Mål:

Længde: 200 cm

Bredde: 100 cm 

Tykkelse: 4 cm

Pris: 14995 kr

Img 2163

3. Plankebord

Smukt og elegant plankebord, som er lavet ud af 3 massive douglas planker. Plankerne er blevet høvlet derefter slebet og til sidst fået en dark coco oliering.

Hvis du har et ønske om et af vores plankeborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Vælg nederst om du ønsker lak eller voksbehandling på dit plankebord, så det er vandafvisende.

Bordet er inkl bordben.

Mål:

Længde: 150 cm

Bredde: 80 cm 

Tykkelse: 3 cm

Pris: 2995 kr

Img 2932 Fotorefewfw

4. Sofabord

Unikke sofaborde laves på bestilling, dette flotte sofabord er lavet ud af 3 massive Douglas planker som er blvet høvlet og derefter slebet. Og til sidst fået en valnød oliering. Dette sofabord kan olieres med den olie du ønsker.

Skriv i kommentarfeltet hvilken oliering du ønsker.

Hvis du har et ønske om et af vores sofaborde i andet mål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@mobelstrom.dk

Mål: 

Længde: 80 cm

Bredde: 80 cm

Tykkelse: 3 cm

Oliering: Valnød

Pris: 2295 kr

Image00006 Fotor

5. Daybed

Håndlavet bambus bænk i farven natur med sort hynde til både indendørs- og udendørsbrug. 

Inviter naturen ind i dit liv på en unik og anderledes måde med denne Mandisa bænk som måler L165xB50xH65 cm. Mandisa er en 100% organisk og bæredygtig møbelserie, hvor hvert enkelt møbel er håndlavet i bambus af den højeste kvalitet. 

Bemærk: Det er vigtigt at behandle sine udendørs bambusmøbler, for at bevare den smukke naturfarve. Aftør jævnligt dine bambusmøbler med en fugtig klud og en smule organisk natursæbe, som er beregnet hertil. Behandl dem gerne om foråret og efteråret, med en olie eller en transparent træbeskyttelse, som er beregnet specifikt til bambusmøbler og opbevar dine bambusmøbler indendørs gennem vinterens kolde og våde måneder. Undgå generelt at lade dine bambusmøbler stå ude i direkte sol eller regn. 

 • Farve:
  natur / sort
 • Materiale:
  Bambus/Canvas
 • Længde:
  165 cm
 • Bredde:
  50 cm
 • Højde:
  65 cm
 • Nettovægt:
  13,3 kg

Pris: 2995 kr

Dwq

6. Rundbord

Spisebord røget eg Ø100 cm. Model Bamble.

Model Bamble er fremstillet i massiv eg som har fået røget ege farve og massive egetræsben.

Lækkert design, der matcher den nordiske stil rigtig flot og et spisebord som passer ind i de fleste hjem. Et rundt bord bliver hurtigt et naturligt centrum i hjemmet.

Et spisebord fra Møbelstrøm er produceret i Danmark, af håndværkere der fører den stolte danske tradition for kvalitets møbler videre, og som følger møblerne fra start til slut.

Mål: Ø 100 cm  Højde: 72 cm

Ønsker du en anden størrelse på bordet, så send os gerne en mail med dine ønsker, så regner vi en pris til dig.

Træ er et naturmateriale, og et skrivebord af massiv træ vil altid være unik. Åretegninger og knaster er en del af træets natur, og derfor vil der ikke være to spiseborde

Pris: 4995 kr

Edwq

7. Spisebordsstol

Angel spisebordsstol udført i slidstrækt PU i farven sort. En moderne og trendy stol i top kvalitet og lækre materialer. 

Mål:

Mål: 83x56x48cm

Siddehøjde: 47 cm

Farve: Sort

Vægt: 7 kg

Belastning: 120 kg

 Pris: 699 kr

Cwce

8. Bænk

Denne bænk er lavet ud af en Douglas planke, som er blevet høvlet og slebet ned og derefter fået en dark coco oliering. Vores bænke bliver håndlavet på vores danske værksted, det er også en mulighed af få custom made en bænk, kun din fantasi og vores evner sætter grænser.

Send os en mail på info@mobelstrom.dk hvis du ønsker en bænk efter andre mål.

Pakken indeholder 4 stk ben som vist på billedet.

Mål:

Længde: 100 cm

Bredde: 29 cm

Tykkelse: 3 cm

Pris: 1195 kr

Cx

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

 1. Stort udvalg
 2. Dansk service
 3. Hurtig levering
 4. Attraktive priser
 5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt