Vintage møbler | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

dwdwqd.jpg

Find vintage møbler

Vi har fået en nye kategori der hedder vintage møbler, i den kategori kan du finde unikke vintage møbler, som vi har fundet rundt i danmark på diverse loppemarkeder. Leder du efter møbler, råt interiør eller bare noget som kan give indretningen et "old school look". 

Du kan både finde vintage møbler i træ, læder, plastik mm. Vi vil som minimum ligge tre-fem nye produkter ud hver 14 dag. så hold øje med siden, så du ikke går glip af et vildt tilbud.

Alle vores vintage møbler i denne kategori, er købt brugt. Vi tager til mange loppemarkeder rundt i Danmark og udvælger kun de bedste og mest unikke møbler. Alle møbler bliver testet og afprøvet og evt gjordt i stand, hvis dette er nødvendigt. 

Alle vintage møbler vi køber ind, er i skandinavisk og nordisk design. Vi elsker rustikke og rå møbler, hvor man kan se de er blevet brugt, men stadig er i god stand. Køb dine nye genbrugsmøbler hos Møbelstrøm.dk og spar tusindvis af penge.

Jeg har lavet denne liste, hvor jeg har samlet de vintage møbler, vi har på lager lige nu.

Læs også vores artikel hvor køber jeg en unik trævæg her.

Img 4060 Fotor

1. Retro skrivebord

Unikt og retro skrivebord, som er lavet ud af massive planker med den specielle tekst "lejardin". Plankerne er sat sammen til en flot bordplade. Dette bord kan også bruges som spisebord, det er især utrolig godt til små lejligheder, da bordet ikke optager meget gulvplads.

Mål: 

Længde: 100 cm

Dybde: 50 cm

Højde: 76 cm 

Pris: 895 kr

Se mere til skrivebordet lige her:

Vintage fund
dwqdwq.jpg

2. Retro sidebord

Flot og elegant sidebord, der har en hylde i metal og et stel i metal. Bordet har patina, hvis du ønsker at indrette dig rustikt og nordisk. Så er dette sidebord lige noget for dig.

Mål:

Bredde: 50 cm

Dybde: 30 cm

Højde: 74 cm

Pris: 795 kr

Se mere til sidebordet lige her:

Vintage fund
img_4057_fotor.jpg

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt