Skriveborde til børn - Køb skriveborde i træ med højdeindstilling til børn | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-17

omos.png

Skriveborde

Skriveborde er en vigtig, funktionel del af et værelse , og det er ikke alle der synes at store, tunge skriveborde passer ind i deres børns værelse. Vi har et sortiment af enkle, tidløse skriveborde, lavet i massiv fyrtræ med ben i massivt træ.

Alle er meget slidstærke, og passer ind i stilsikre, praktiske hjem. Et enkelt skrivebord er også en god mulighed for at have ekstra særlig plads til lektier. Uanset hvad du vælger, så passer disse borde godt ind i et travlt hjem. De er lette at rengøre og vil være smukke i mange år.

Vores udvalg

Alle vores skriveborde er meget slidstærke, og passer ind i stilsikre hjem. Se også vores udvalg af lækre, moderne stole, som med fordel kan sammensættes med alle bordene.

Hos Møbelstrøm har vi fokus på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og hurtig levering, og på at du skal have mulighed for at vise din unikke stil.

Filtrer efter pris

PINOLINO

Skrivebord / Klar lakeret / Massiv fyrtræ

1.895,00 kr.

PINOLINO

Skrivebord / Hvid lakeret / Massiv fyrtræ

2.095,00 kr.

Hvad siger du til 5% rabat?

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du bl.a. information on det, som inspirerer os og giver os sommerfugle i maven, samt info om de nyeste designs, spændende events og meget mere. Vi kvitterer i øvrigt med at give dig 5% rabat på din næste ordre.

dqwd3d32.jpg
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt