Bordstel til bænke | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

omos.png
Filtrer efter pris

Hjørne ben

Bordstel / Sort / Metal

795,00 kr.

X ben

Bordstel / Sort / Metal

799,00 kr.

Lige ben

Bordstel / Sort / Metal

599,00 kr.

Bordstel til bænke

Da vores bænke ikke kommer med bestemte stel, kan du selv vælge hvilket bordstel, du synes passer bedst til din bænk og din indretning.

Du har altså fri ret til at sammensætte din bænk, som du gerne vil have det. Det giver dig en masse frihed til at tage dine egne præferencer i betragtning: Skal benene sidde i hjørnerne? Skal de være skrå? Må de have en særlig form? Det er alt sammen op til dig!

Materiale

Vi har et bredt sortiment af bordstel til bænke, plankeborde, spiseborde, sofaborde mm. Du kan finde bordstel i metal, træ i vores udvalg. Alle vores bordstel er lavet i danmark af stolte danske smede. På disse smedeværksteder er kun det bedste resultat godt nok.

Billige bordstel til indendørs og udendørs brug

På Møbelstrøm.dk har vi et bredt udvalg af billige bordstel i flere forskellige farver, størrelser og unikke designs. Her finder du stel til bænke i stål, aluminium, til både indendørs og udendørs brug. Bemærk venligst, at flere af vores bordstel ikke er egnet til placeringer tæt på saltvand. Vores bordben kan både bruges indenfor samt udenfor, så om du leder efter et bordstel til din nye bænk eller måske et bordstel til det nye have sushibord, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vores sofa bordben kan bærer helt op til 60 kg.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt