Bordstel til barborde | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-17

omos.png

Bordstel til barbord

Da vores bar bordsplader ikke kommer med bestemte stel, kan du selv vælge hvilket bordstel, du synes passer bedst til dit bar bord og din stil. Alle bordstel passer til vores bar bordsplader og sofabordstel kan kombineres med alle sofabordsplader.

Du har altså fri ret til at sammensætte dit bord, som du gerne vil have det. Det giver dig en masse frihed til at tage dine egne præferencer i betragtning: Skal benene sidde i hjørnerne? Skal de være skrå? Må de have en særlig form? Det er alt sammen op til dig! Det giver din bordplade et endnu mere personligt udtryk.

Vores udvalg

Alle bordstel passer til vores bar bordsplader, og sofabordstel kan kombineres med alle sofabordsplader. Du har altså fri ret til at sammensætte dit bord, som du gerne vil have det. Hos Møbelstrøm har vi fokus på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og hurtig levering, og på at du skal have mulighed for at vise din unikke stil.

Filtrer efter pris

Skrå bordstel

Bordstel / Sort / Metal

1.199,00 kr.

Skrå hjørne ben

Bordstel / Sort / Metal

849,00 kr.

Hvad siger du til 5% rabat?

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du bl.a. information on det, som inspirerer os og giver os sommerfugle i maven, samt info om de nyeste designs, spændende events og meget mere. Vi kvitterer i øvrigt med at give dig 5% rabat på din næste ordre.

dqwd3d32.jpg
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt