Betonborde | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-17

omos.png
Filtrer efter pris

Betonbord

Betonbord / Inklusiv ben / Microcement

4.995,00 kr.

Skrivebord

Skrivebord / Betonbord / Microcement

2.995,00 kr.

Betonborde

Alle vores betonborde er bygget af en massiv egetræsplade, som er blevet behandlet med microcement, det er altså ikke massivt beton. Vi bruger microcement til vores betonborde, fordi det er rigtig godt at bruge som en bordplade, fordi det er utrolig hårdfør og nemt at arbejde med. Vi har 6 forskellige farver microcement du kan vælge mellem til dit nye betonbord.

Betonborde er blevet populære for deres smukke, rå udtryk. Hos Møbelstrøm laver vi vore egen serie af betonborde. Vi laver dem i vores eget værksted, og varetager hele processen fra rå planker til færdigt bord. Vi tager endda imod bestilling, hvis du har særlige ønsker til størrelse eller nuance. Se vores Custom Made sektion for mere info. Dette udvalg er borde, som allerede er lavet, og som kan afsendes med det samme.

Godt håndværk

Møbelstrøm startede op i 2018, hvor indehaver Emil Nielsen fra Aalborg, iagttog betonbord-trenden i Danmark og så en chance for at springe med på vognen. Emil stillede sig dog kritisk overfor de voldsomt høje priser, og besluttede sig for at skabe et nyt brand, hvor du kan få betonborde, betonborde efter mål, plankeborde efter mål, skriveborde, reoler mm, til en pris alle kan være med på.

Han åbnede Møbelstrøm.dk, og solgte de populære plankeborde og betonborde meget billigt. Møbelstrøm har solgt over 200 plankeborde - et tal som stiger dag for dag.

Hos Møbelstrøm, sætter vi stor pris på det gode håndværk. Vi håndlaver hvert betonbord på vores værksted og specialfremstiller på mål, så dit betonbord passer perfekt ind netop hjemme hos dig. Alle vores betonborde er håndlavet, og det er samarbejdet med træets form og microcementen, som gør hvert enkelt bord til noget særligt. Vi udvælger de bedste planker, som bund til dit nye betonbord. Alle vores betonborde er lavet ud af egetræsplanker som bund.

Betonbord efter mål

Hos Møbelstrøm.dk kan du også få betonbord efter mål, det betyder altså du helt selv kan bestemme hvilket mål dit nye bord skal have. Det tilbyder vi, så vi kan være sikre på du ka få et betonbord som passer ind netop hos dig.

Vores udvalg

Hos Møbelstrøm har vi fokus på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og hurtig levering, men også på, at du skal have råderet over dit nye bord. Derfor er alle bordplader uden stel. Du vælger selv dit stel i kategorien ’Bordstel’: alle stel passer til alle beton bordplader.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt