Sidebord - Moderne og håndlavede sideborde i træ - Gratis fragt | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-17

omos.png

Sideborde

Vores udvalg af sideborde er småt, men godt. Her finder du funktionalitet og kvalitet, som går i tråd med rent, moderne design. Hvad er vigtigt for dig? Er det at størrelsen kan ændres? Eller at der er kant på bordpladen, så katten ikke kan skubbe fjernbetjeningen på gulvet?

Men hvad menes der med ”sidebord”? Det er typisk mindre end et sofabord, men passer perfekt til at stå for enden af sofaen, så du f.eks. nemt kan nå din kaffe, eller have et par ekstra fyrfadslys.

Vores udvalg

Hos Møbelstrøm har vi fokus på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og hurtig levering, og på at du skal have mulighed for at vise din unikke stil. Derfor er vores sideborde lette at sammensætte med vores øvrige sortiment. Materialerne er finér, metal og træ, og der er som sagt forskellig funktionalitet at vælge imellem. Det gør det lettere for dig at finde netop dét, du mangler i din stue.

Filtrer efter pris

Sidebord

Douglas træ / Hånd lavet / Natur olieret

895,00 kr.

Sidebord

Træstub / Ø35 / Douglas træ

695,00 kr.

Hvad siger du til 5% rabat?

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du bl.a. information on det, som inspirerer os og giver os sommerfugle i maven, samt info om de nyeste designs, spændende events og meget mere. Vi kvitterer i øvrigt med at give dig 5% rabat på din næste ordre.

dqwd3d32.jpg
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt