Sildebensborde | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

omos.png
Filtrer efter pris
10% rabat
IMG 2163

Sildebensbord

Sildebensbord / Egetræ / Antracitgrå

15.995,00 kr. 14.395,50 kr.
10% rabat
IMG 2158

Sildebensbord

Sildebensbord / Egetræ / Antracitgrå

14.995,00 kr. 13.495,50 kr.
10% rabat
IMG 2163

Sildebensbord

Sildebensbord / Egetræ / Antracitgrå

19.995,00 kr. 17.995,50 kr.

Sildebensbord

Sildebensborde er blevet populære for deres smukke, naturlige udtryk. Hos Møbelstrøm laver vi vores egen serie af Sildebensborde. Vi laver dem i vores eget værksted, og varetager hele processen fra rå planker til færdigt bord. Vi tager endda imod bestilling, hvis du har særlige ønsker til størrelse, træsort eller olie. Se vores Custom Made sektion for mere info. Dette udvalg er borde, som allerede er lavet, og som kan afsendes med det samme. Vores borde er lavet ud af egetræ, som først er blevet høvlet, derefter slebet og til sidst olieret.

Et flot og rustikt Sildebensbord tager traditionel nordisk indretning til nye højder, og giver din indretning i hjemmet det sidste pift. Samtidig er et sildebensbord den perfekte løsning til den miljøbevidste forbruger. Vi bruger naturlige materialer i vores sortiment, som er langtidsholdbare og bæredygtige. Samtidig er vores priser konkurrencedygtige, det betyder, du får et sildebensbord af høj kvalitet til en billig pris.

Sildebensbord til erhverv

Sildebensborde er utrolig populære, ikke kun til private hjem, derfor sælger vi også sildebensborde til din virksomhed. Det kan fx være restauranter, cafeer, kontorer mm. Bordene er rustikke og giver fx en cafe et rustikt udtryk, som samtidig er elegant og stilfuldt. Det er også blevet mere populært at få naturprodukter ind på arbejdspladsen. Det skaber ro, elegance og godt humør at være omgivet af naturprodukter, mellem computerskærmen og en hektisk hverdag. Ring og hør nærmere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. 

Godt håndværk

Møbelstrøm startede op i 2018, hvor indehaver Emil Nielsen fra Aalborg, iagttog sildebensbord-trenden i Danmark og så en chance for at springe med på vognen. Emil stillede sig dog kritisk overfor de voldsomt høje priser, og besluttede sig for at skabe et nyt brand, hvor du kan få sildebensborde, plankeborde, skriveborde, reoler mm, til en pris alle kan være med på.

Han åbnede Møbelstrøm.dk, og solgte de populære sildebensborde meget billigt. Møbelstrøm har solgt over 50 sildebensborde - et tal som stiger dag for dag.

Hos Møbelstrøm sætter vi stor pris på det gode håndværk. Vi håndlaver hvert sildebensbord og specialfremstiller på mål, så dit sildebensbord passer perfekt ind netop hjemme hos dig. Alle vores sildebensborde er håndlavet, og det er samarbejdet med træets struktur og årer, som gør hvert enkelt bord til noget særligt. Vi udvælger de smukkeste planker, og sørger altid for at vende de værste knaster og fejl væk fra synlige overflader. Vores sildebensborde er typisk lavet ud af egetræ.

Sildebensborde efter mål

Hos Møbelstrøm.dk kan du også få sildebensbord efter mål, det betyder altså du helt selv kan bestemme hvilket mål dit nye sildebensbord skal have. Det tilbyder vi, så vi kan være sikre på du ka få et sildebensbord som passer ind netop hos dig.

Vores udvalg

Hos Møbelstrøm har vi fokus på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og hurtig levering, men også på, at du skal have råderet over dit nye bord. Derfor er alle bordplader uden stel. Du vælger selv dit stel i kategorien ’Bordstel’: alle stel passer til alle plankebordplader, og alle cafébordstel passer til alle cafébordplader.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt