TV-bord - Køb unikke TV-borde i massivt træ til hjemmet - Fri fragt | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

Milkovi Uv1wewrjnrm Unsplash
Filtrer efter pris
10% rabat
fe.jpg

Tv-bord

Tv-bord / Natur olieret / Douglas planker

2.995,00 kr. 2.695,50 kr.
10% rabat
32e32.jpg (2)

Tv-bord

Tv-bord / Douglas planker / Valnød olieret

2.995,00 kr. 2.695,50 kr.
10% rabat
IMG_3929_Fotor.jpg

Tv-bord

Tv-bord / Dark coco olieret / Douglas planker

2.995,00 kr. 2.695,50 kr.
10% rabat
IMG 4169 Fotor

Tv-bord

Tv-bord / Douglas planker / Dark coco olieret

1.495,00 kr. 1.345,50 kr.

Tv-borde i træ

Tv-borde er blevet populære for deres smukke, naturlige udtryk. Hos Møbelstrøm laver vi vore egen serie af tv-borde. Vi laver dem i vores eget værksted, og varetager hele processen fra rå planker til det færdige bord. Vi tager endda imod bestilling, hvis du har særlige ønsker til størrelse, træsort eller olie. Se vores Custom Made sektion for mere info. Dette udvalg er borde, som allerede er lavet, og som kan afsendes indenfor få hverdage.

Tv-borde til erhverv

Tv-borde er utrolig populære, ikke kun til private hjem, derfor sælger vi også tv-borde til din virksomhed. Det kan fx være restauranter, cafeer, kontorer mm. Plankerne er rustikke og giver fx en cafe et rustikt udtryk, som samtidig er elegant og stilfuldt. Det er også blevet mere populært at få naturprodukter ind på arbejdspladsen. Det skaber ro, elegance og godt humør at være omgivet af naturprodukter, mellem computerskærmen og en hektisk hverdag. Ring og hør nærmere om hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Godt håndværk

Møbelstrøm startede op i 2018, hvor indehaver Emil Nielsen fra Aalborg, iagttog plankebord-trenden i Danmark og så en chance for at springe med på vognen. Emil stillede sig dog kritisk overfor de voldsomt høje priser, og besluttede sig for at skabe et nyt brand, hvor du kan få plankeborde, skriveborde, reoler mm, til en pris alle kan være med på.

Han åbnede Møbelstrøm.dk, og solgte de populære plankeborde meget billigt. Møbelstrøm har solgt over 200 plankeborde - et tal som stiger dag for dag.

Hos Møbelstrøm, sætter vi stor pris på det gode håndværk. Vi håndlaver hvert plankebord og specialfremstiller på mål, så dit plankebord passer perfekt ind netop hjemme hos dig. Alle vores plankeborde er håndlavet, og det er samarbejdet med træets struktur og årer, som gør hvert enkelt bord til noget særligt. Vi udvælger de smukkeste planker, og sørger altid for at vende de værste knaster og fejl væk fra synlige overflader. Vores plankeborde er typisk lavet ud af egetræ eller douglas planker.

Vores udvalg

 Hos Møbelstrøm har vi fokus på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og hurtig levering, men også på, at du skal have råderet over dit nye tv-bord.

Vi tester vores overflade mod vand, se med her:

Læs vores handelsbetingelser her:

Læs vores vedligeholdelseguide lige her:

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt