Taburet - Køb taburetter i træ, bambus mm. i smukt design - Fri fragt | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

omos.png
Filtrer efter pris

Depot taburet sort

Sort / Taburet / Jern og træ

749,95 kr.

Mandisa taburet natur

Natur og hvid / Taburet / Bambus og canvas

349,95 kr.

Mandisa taburet natur

Natur og sort / Taburet / Bambus og canvas

349,95 kr.

Mandisa taburet natur

Natur / Taburet / Bambus

399,95 kr.

Mandisa taburet natur

Natur / Taburet / Bambus

349,95 kr.

Mandisa taburet sort

Sort / Taburet / Bambus

399,95 kr.

Emiko taburet brun

Brun og natur / Taburet / Mangotræ og sukkerrør

1.499,00 kr.

Emiko taburet sort

Sort og natur / Taburet / Mangotræ og sukkerrør

1.499,00 kr.

Taburet

Taburet / Douglas planke / Natur oliering

795,00 kr.

Taburetter

Find taburetter mm. i høj kvalitet, hos Møbelstrøm.dk. Hos os kan du altid få leveret dine varer gratis, uanset din ordrestørrelse. Vi har et bredt udvalg af taburetter i mange forskellige varianter, farver og materialer, og vores brede vifte af leverandører, sørger for at vi altid har de flotteste taburetter på markedet til dig. Ønsker du dig en taburet til køkkenet, kan du let og nemt finde og bestille den her hos os, overlade fragtprisen til os, og nøjes med at tænke på din indretning i boligen. Når du skal ud at finde den taburet, der præcis passer til din indretning, så vil du kunne finde unikke taburet i træ, taburet i metal eller taburet i bambus hos os. På denne måde sørger vi for at søgeresultaterne snævrer sig ind, så du lynhurtigt ind til hvad du er på udkig efter.

Fordele ved at købe en taburet ved Møbelstrøm.dk

  •          Fremragende siddekomfort - Uanset hvordan du vender den rundt, er det muligt at opnå en fremragende siddekomfort med en taburet. Taburetten giver en siddeposition, hvor både ryg og ryg er aktiveret. Af denne grund åbnes hoftevinklen for at opnå en sund og ergonomisk siddeposition
  •          God til mange opgaver på arbejdspladsen - Det er ikke uden grund, at mange virksomheder og offentlige institutioner vælger at investere i taburetter. De er særligt velegnede til mange forskellige opgaver. Hvis du vil hjælpe patienter, ældre, børn og handicappede, kan dette med fordel udføres af en taburet.
  •          Smukt design - Selv om du ikke i bund og grund forbinder taburetten med de fineste møbler, så er det muligt at købe en taburet med et flot design. Hvis du kigger på vores store sortiment, vil du opdage, at vi har et stort udvalg af moderne designs til ethvert moderne hjem.

Vores udvalg

Hos Møbelstrøm.dk finder du taburetter i træ, metal. Om det er stort eller småt, rundt eller firkantet, har ekstra hylder eller ej, så skal taburetten indgå som en naturlig del af indretningen. Derfor har vores sortiment en blanding af stilarter, materialer og funktionalitet og vi har fokus på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og fri fragt.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt