Trævæg - Bestil smukke og rustikke trævægge hos os | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-17

Gør din indretning unik med en af vores trævægge 

 

En trævæg giver god kontrast til rummet

Vores trævægge er ikke kun flotte, de er også utrolig nemme at montere. Hos Møbelstrøm kan du vælge mellem 5 forskellige trævægge, det de har til ens er at de alle skal klæbes op og kan monteres på næsten alle underlag. Med en træ væg i hjemmet vil du ikke kun få forandring i rummet, du vil også få et mere rustikt look i din indretning.

Hvordan monteres en af vores trævægge

Det er utrolig nemt, når du kommer til at skal montere dine nye træ elementer på væggen. Du tager blot montagelimen og smører bagpå hvert træ element. Det er en hurtigt måde at give din bolig en make over. Når du skal vælge hvilken trævæg der vil passe hjem til dig, så kig ud fra dine andre møbler og vælg den nuancen som går mest igen i din indretning.

Forskellige trævægge

Møbelstrøm forhandler 5 forskellige trævægge nuancer, De er alle lavet af ægte antik egetræ og fås i brun, natur, røget og grå. Find den nuance som der passer til din indretning, og gør en kedelig hvid væg, spændende igen.

Hvor køber jeg klæber

Det behøver du slet ikke tænke over, hvis du køber dine trævægge hos os. Når du køber en trævæg hos os for du nemlig montagelimen med i handlen, vi regner altså ud fra din ordre, hvor meget montage lim du skal bruge til opsætningen, og pakker det med i din ordren, kvit og frit.

Skal du have en trævæg hjem til dig, så kan du bestille dem hjem lige her.

d32dwqd32.jpg

Se vores video og bliv klogere på hvordan du sætter vores trævægge op.

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt