Vi tilbyder dropshipping | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-17

omos.png

Møbelstrøm tilbyder nu dropshipping til nyopstartede virksomheder

Hos Møbelstrøm.dk har vi valgt at vi gerne vil hjælpe iværksættere med at starte deres forretning, derfor tilbyder vi nu dropshipping på alle vores produkter i Møbelstrøm serien, som er går lige fra rustikke plankeborde, reoler, spiseborde og meget andet. Så står du og skal til og i gang med din nye møbelforretning og mangler produkter til din webshop eller måske showroom, så tøv ikke med at kontakte os, vi kan helt sikkert hjælpe dig. 

Hvad er dropshipping?

Dropshipping har eksiteret i mange år, det er dog ikke særlig udbredt i danmark endnu, men det går i bund og grund ud på, at du sælger vores varer via din shop eller butik og først skal betale for varen når du solgt den. Det gør det meget nemmere for nye iværksætter der måske ikke lige har en million på kontoen til at købe lager ind for.

Hvorfor vælge dropshipping?

Det er en rigtig god mulighed for at komme billigt i gang med din nye virksomhed, hvis du skal ud og købe ind til lager vil du helt sikkert tabe nogle penge, på produkter du ikke kan sælge. Det er du fri for med dropshipping, hvis du ikke kan sælge varen, slettet du blot produktet på din webshop. 

En anden god ting ved dropshipping er at vi står for leveringen af produktet til din kunde, du skal blot sende os en mail når du for en ordre via din shop og sende os din kundes oplysninger, hvor efter vi vil leverer ordren.

For jeg produkterne billigere?

Som udgangspunkt giver vi alle vores samarbejdspartner 15% rabat på jeres ordre, så i nemt og hurtigt kan tjene penge på jeres forretning.


Hvis det lyder intressant for dig, så er du mere end velkommen til at sende mig en mail på Info@mobelstrom.dk eller give mig et kald på 53808637

Kontakt os
wqdwq.png

Hvad siger du til 5% rabat?

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du bl.a. information on det, som inspirerer os og giver os sommerfugle i maven, samt info om de nyeste designs, spændende events og meget mere. Vi kvitterer i øvrigt med at give dig 5% rabat på din næste ordre.

dqwd3d32.jpg
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt