Vintage møbler | Møbelstrøm

Fri fragt i DK

Custom made

Support 10-15

omos.png
Filtrer efter pris

Retro skrivebord

Skrivebord / Træ bordplade / Sort stel

895,00 kr.

Retro sidebord

Sidebord / 1 skuffe / Metal

795,00 kr.

Vintage møbler og interiør

Hos Møbelstrøm.dk har vi lidt af det hele. Her er en samling af originale, brugte møbler, som med deres unikke historie og look kan være med til at skabe den stemning og det udtryk, du leder efter til dit hjem. Møblerne er omhyggeligt udvalgt ud fra kvalitet, design og tidens trends og spænder lige fra danske design møbler og vintage møbler til smukke, gamle møbler og retro møbler.

Møbelstrøm.dk er for dig, som elsker boligindretning og gerne vil indrette dit hjem med gamle møbler, brugte designmøbler, retro møbler og retro design, men ikke har tid til selv at gå på jagt og sætte i stand. Med et af vores vintage møbler, vil du hurtigt kunne komme tilbage i 80er stemning.

Stand

Alle vores møbler i denne kategori, er købt brugt. Vi tager til mange loppemarkeder rundt i Danmark og udvælger kun de bedste og mest unikke møbler. Alle møbler bliver testet og afprøvet og evt gjordt i stand, hvis det er nødvendigt. 

Stil

Alle genbrugsmøbler vi køber ind, er i skandinavisk og nordisk design. Vi elsker rustikke og rå møbler, hvor man kan se de er blevet brugt, men stadig er i god stand. Køb dine nye genbrugsmøbler hos Møbelstrøm.dk og spar tusindvis af penge.

Vores udvalg

Hos Møbelstrøm har vi fokus på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og hurtig levering. I vores kategori vintage møbler, kan du finde vores unikke loppefund som vi laver rundt i verden. Du kan købe dem hjem til en virkelig skarp pris, og så er du garanteret fri fragt hos os, uanset ordrestørrelse. Vi har typisk et styk på lager af hver varer, så det gælder om at være hurtig.

 

Få inspiration, gode tilbud, og måske et gavekort


Tilmeld dig Møbelstrøm.dk´s populære nyhedsbrev på mail og få inspiration og gode tilbud på møbler og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner hver måned. Du kan altid afmeldes igen. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik

wqdwq 14.35.42.png
32264375_230913911014770_8462339776584876032_o.jpg

Emil Sandberg Nielsen

Indehaver af Møbelstrøm

5 grunde til at vores
kunder vælger Møbelstrøm

  1. Stort udvalg
  2. Dansk service
  3. Hurtig levering
  4. Attraktive priser
  5. Fri fragt i hele Danmark

Søg efter et produkt